Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
bil a scris:sare neIOData...ar merge???
..unii o folosesc si la..potenta...
M-a ferit Domnul de astfel de saruri..Eu folosesc sare marina...Apollonia a scris:Kery....sare amara , merge pentru constipati!!!....trebuie avuta grija la doza....altfel improasca peste tot cu rahat!.... :d
Apollonia a scris:...sefu' lor...eu nu vad imaginea...nu ma lasa tinypic! ...vreti sa-mi spunneti despre ce-i vorba?
Da..mersi Apollonia..Dupa ce ca n-ai avut grija de mine, ba ai mai sprt si geamu' in cafenea sa ma traga curentu'...Dar nu ai gasit inca piesa de puzzle care trebuie adaugata la "floare de.." ?Apollonia a scris:....se stie!planificator va fi numit, signor Keryyyyy!!!......va rog, aplauze, sa-l incurajam ca este racit!
nici n-am zis ca e asa gravCris a scris:bil a scris:sare neIOData...ar merge???
Ne-ai bagat in ceata, potenta fiind de mai multe feluri nu prea stiu la care sa ma gandesc. Chiar daca as avea numai 2 circumvolutiuni (vorba lui badea) tot nu ma pot opri la una singura
La fel e si impotenta, iar cea sexuala nu e cea mai grava
Apollonia a scris:Cris.....are dreptate, Bil...vis-a-vis de sare si potenta!.....se stie ca sarea conserva, nu?....carnea tinuta-n sare se intareste!...alta explicatie nu vad!
Sare nedata? sau ma rog neIOData? poate neUdata mai degraba daca tot e sa bagi limba in propozitie...bil a scris:sare neIOData...ar merge???
Cum NUUUU???! Reaoooooooooo..pai si de ce m-ai mai pus sa ma impachetez, sa beau lactate, sa iau vitamine sa-mi cresc imunitatea..si sa renunt la bauturile alcoolice? Ai pus-o pwe MIhaelita sa-mi toarne cu portia: un deget de cognac la o sticla de colla!Apollonia a scris:Da cine-s eu sa am grija de tine, kery???? Mama ranitilor???????.....NU!!!!!!
Bine bine..ok! Dar cu puzzle cum ramane?Apollonia a scris:...tratamentul este acelasi pentru toti!nu fac derogari! Punct! Subiect inchis!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum