Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
CrazyHors a scris:Sindromul cafelei cu lapte de la... sursa, lasa de dorit? No. ciocolata fierbinte, este?
Ahaaaa... acelasi pentru toti a..? Impachetari cu parafina aduce cu ceara aplicata..pt depilare! Nu-mi imagnam ca poti fi asa de sadica... Vezi ca am trecut in faza a doua de raceala..ce-mi mai recomanzi? O reteta asa..ca "pentru toti"...Apollonia a scris:...tratamentul este acelasi pentru toti!nu fac derogari! Punct! Subiect inchis!
buna,buna,am ajuns si eu,stati linistiti ca totul e sub control,tocmai eram intrecere si m-am intalnit cu bossul,cum era cald afara eu mai putin imbracata,ma invitat la un suc,o maslina,oscobitoare,si mi-a spus sa stau linistita,daca e ceva vine el in control,sa nu ne faca problemeCris a scris:Ai ceva pile acolo sau...mai rau?
Eiii.a fost...de undeee??!! A umblat lelea de colo pana colo...altfel de ce crezi ca s-a stricat carnea de oaie in frigider? C-a uitat deschisa usa la congelator... Si io sunt vinovat?! Tot io?Apollonia a scris:Miha...ieri ai fost libera???...sa stiu cum te pontez!
Apollonia a scris:Cris.....m-am referit la anafu(risita)...nu stiu cine este si de aceea am scris despre control!
Ok..ok...nu mai zic nimic! Dar sa nu dai vina pe mine dupa aceea..Apollonia a scris:Kery, vad ca esti omnipezent....raspunde, tu, la tot! Eu ies!
nu am fost libera,am fost de am rezolvat cu controalele,alea,alea,of ce v-ati face fara mn?Apollonia a scris:Miha...ieri ai fost libera???...sa stiu cum te pontez!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum