Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Apollonia a scris:...la ora asta nu mai beau cafea, desi beau decofeinizata!...imi fac o limonada!
...nu preaKery a scris:Ok..catelusa chiar daca dispare viata e frumoasa in continuare si noua ne place sa ne jucam..afara si-asa parca sta sa ploua.. Amsa fac eu oficiile astazi si pofftim am facut si cafea
:289485416: :289485416: :289485416: :289485416: :289485416: :289485416: :289485416: am pus si lapte pt cine doreste...Acum e totul ok?
Cris a scris:Buna neata Flory. De obicei cel care intreaba
Cum sa fie expirate???!! Le-am adus in stare cat se poate de proaspata..Intreaba contabila!!? Aaa..nuuu..nu lucram pe mana..nuuu!!! Ea citeste si eu ii dau paginile..la carte Pt ca mai face cate o limonada..Da' mie mi-a zis sa-mi fac singur ca tre sa-si faca unghiile! De...a sters de praf tot maldarul de dosare din arhiva! Si cred eu ca, suflet milos cum o stiu, a luat catelusa aia frumoasa la ea s-o-ngrijeasca, sa-i dea sa manance, s-o pieptene frumos... Sa aiba grija totusi cand o spala pe cap! Ce sampon foloseste..nu d-ala spumant..ca ala face clabuci si impregneaza parul cu toxine... Cele mai bune sunt cele eco pregatite din frunze sau flori de numauita...Deci boss...pot sa garantez ca eu si Apollonia ne facem treaba ca la carte: o mai citim, o mai rasfoim..pana o terminam!Lamisa a scris:Buna dimineata, vad ca ati foast cuminti in lipsa mea.
Curatenie aveti, aprovizionarea este buna, chiar daca unele produse sunt expirate :1074956660:
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum