Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Cris a scris:Fugi mai...frumusetea nu sta numai pe chipul unui om
Mihaela a scris:off iar am intarziat la datorie! :289485416:
Cris a scris:Aici nu suntem de acord. Nu conteaza DOAR sufletul.
Mihaela a scris:nu incerca sa te scoti,cu mine nu-ti merge,scoate bani,ca nu cunosc nici un bulisorr dapai pe tacsu!
sefu zici sa-l bag sub masa?Cris a scris:Mai dai un coniac si fa-l discret la buzunare
O doamna avea probleme cu sanii. Ii erau prea mici. Se duce la un medic naturist care o sfatuieste ca in fiecare zi la ora 5 fix sa-si maseze incet sanii si sa zica "Ala-bala-portocala". Toate bune si frumoase, insa o data o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn, care aparent dormea. Incepe ea sa-si maseze sanii zicand incetisor "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si intreaba:Mihaela a scris:Ce?tu ce ai patit?si pe tine te-a suparat kery,ai aflat ca e travestit si si-a pus silicoane?
Toată lumea afirmă că alcoolul distruge familii..Mihaela a scris:sefu zici sa-l bag sub masa?Cris a scris:Mai dai un coniac si fa-l discret la buzunare
deci morala,lasati-va de alcol :1074956660:bil a scris:Toată lumea afirmă că alcoolul distruge familii..Mihaela a scris:sefu zici sa-l bag sub masa?Cris a scris:Mai dai un coniac si fa-l discret la buzunare
.... dar nimeni nu aminteşte câte familii a creat....
Pot sa spun ca sunt un tip norocos.Mihaela a scris:da,tare,in cazul meu,nu am probleme cum avea doamna din banc,tu ai avea probleme ca domnul din banc?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum