Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Kery a scris:Apollonia iti dau..sau ma rog sunt de acord sa primesti drepturi de autor daca si numai daca imi explici detaliat ..pentru ca sunt greu de cap! Astazi mai mult ca ieri si si mai putin ca maine Deci detaliat inseamna: ce sa iau, cum si in ce fel...Ceainicul stiu sa-l pun pe foc dar la cafetiera sau expresor mai am dubii: nu cunosc timpii de expunere ...Si neaparat dupa ce termini nu uita sa mentionezi ...Foarte Bine chiar ... zambetul de pe eticheta!
CrazyHors a scris::289485416:
Mihaela a scris:buna Bil!!sa-ti fac o cafea,poate asa ne bagi si pe noi in seama
ce sa-mi vina crisCris a scris:Cred ca i-a venit....azi nu o vad prin zona
votca n-ai???Mihaela a scris:buna Bil!!sa-ti fac o cafea,poate asa ne bagi si pe noi in seama
hopa!!acum ca m-ai bagat in seama,iti dau tot ce vreibil a scris:votca n-ai???Mihaela a scris:buna Bil!!sa-ti fac o cafea,poate asa ne bagi si pe noi in seama
....moca????Mihaela a scris:hopa!!acum ca m-ai bagat in seama,iti dau tot ce vreibil a scris:votca n-ai???Mihaela a scris:buna Bil!!sa-ti fac o cafea,poate asa ne bagi si pe noi in seama
hopa!!acum ca m-ai bagat in seama,iti dau tot ce vreibil a scris:votca n-ai???Mihaela a scris:buna Bil!!sa-ti fac o cafea,poate asa ne bagi si pe noi in seama
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum