Rezumarea primului mesaj :
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Locul unde zilele, se'ntalnesc cu noptile...bla-bla-bla...stiti voi!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
De regula racesc vara sau la inceputul verii cand se incalzeste ..Iar anul asta cu ninsori in jumatatea lui aprilie si treceri bruste de la cateva grade temperatura la 30- 30 si ceva, solicita organismul destul de exagerat .. dar vestea buna este ca se spune MIhaelita ca vara racesc aia inteligentii... Asta inseamna ca amandoi suntem inteligenti, mai ales io.... Si cum la raceli creste, sau cresc... ma rog tatzele inseamna ca amandoi suntem tatzosi...mai ales tu! :1074956660: Eesti de acord cu ce se spune? MIe mi-a mai crescut...Mihaela a scris:aha!!sa intors roata,mai razii de mn acum?Kery a scris:Multam de cafea..oricum sunt atat de racit incat nici tigara nu mai merge...La buna vedere!
acum nu mai pot face nici o manevra,a venit sefaaaa!!!bil a scris:cafea..???
..votca...???
pe carnetel ..seviti???
eu le aveam deja crescute,deci...despre ce vb?Kery a scris:De regula racesc vara sau la inceputul verii cand se incalzeste ..Iar anul asta cu ninsori in jumatatea lui aprilie si treceri bruste de la cateva grade temperatura la 30- 30 si ceva, solicita organismul destul de exagerat .. dar vestea buna este ca se spune MIhaelita ca vara racesc aia inteligentii... Asta inseamna ca amandoi suntem inteligenti, mai ales io.... Si cum la raceli creste, sau cresc... ma rog tatzele inseamna ca amandoi suntem tatzosi...mai ales tu! :1074956660: Eesti de acord cu ce se spune? MIe mi-a mai crescut...Mihaela a scris:aha!!sa intors roata,mai razii de mn acum?Kery a scris:Multam de cafea..oricum sunt atat de racit incat nici tigara nu mai merge...La buna vedere!
Mihaela a scris:eu le aveam deja crescute,deci...despre ce vb?Kery a scris:De regula racesc vara sau la inceputul verii cand se incalzeste ..Iar anul asta cu ninsori in jumatatea lui aprilie si treceri bruste de la cateva grade temperatura la 30- 30 si ceva, solicita organismul destul de exagerat .. dar vestea buna este ca se spune MIhaelita ca vara racesc aia inteligentii... Asta inseamna ca amandoi suntem inteligenti, mai ales io.... Si cum la raceli creste, sau cresc... ma rog tatzele inseamna ca amandoi suntem tatzosi...mai ales tu! :1074956660: Eesti de acord cu ce se spune? MIe mi-a mai crescut...Mihaela a scris:
aha!!sa intors roata,mai razii de mn acum?
nu stiu daca da sefa pe caet,ea nu e aici acum,dar are ochii peste tot si vede totbil a scris:nici bon fiscal nu vreau....
si nici nu sun la ..anaf
Mihaela a scris:nu stiu daca da sefa pe caet,ea nu e aici acum,dar are ochii peste tot si vede totbil a scris:nici bon fiscal nu vreau....
si nici nu sun la ..anaf
hai norocKery a scris:na c-am scris gresit..Bilisor, nu Bulisor..acum trebuie sa dau mielu'... Da' a trecut Pastele asa ca dau o bere
OK?
bil a scris:hai norocKery a scris:na c-am scris gresit..Bilisor, nu Bulisor..acum trebuie sa dau mielu'... Da' a trecut Pastele asa ca dau o bere
OK?
da sa stii ca mielu.....l-am primit de la seffa...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum