Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
nu stiu dar e la vecini mereu.ce nu înțeleg.poate sa fie in ambele parti așa ca mn.asta daca nu e cumva suparata pe noi!!sweety_me a scris:adica vrei sa zici ca statea doar pt...N?
sweety_me a scris:pai cu ce am suparat-o?
șiș.lumea e invidioasa.nu avem ce face!sweety_me a scris:asai Miha...aici gasesti de toate...si intr-un spatiu unde all se simte bine
eu credea ca o ai dejakumbha a scris:Nus' despre cine vb ...da' yo vreau EXCLUSIVITATE !!!! pTR CA SUNT unica!! ASTA CA SA FIE clar...DA?
kumbha a scris:Nus' despre cine vb ...da' yo vreau EXCLUSIVITATE !!!! pTR CA SUNT unica!! ASTA CA SA FIE clar...DA?
Ma rog...! Potriviti voi maju sculele alea...kumbha a scris:Nus' despre cine vb ...da' yo vreau EXCLUSIVITATE !!!! pTR CA SUNT unica!! ASTA CA SA FIE clar...DA?
Cris a scris:kumbha a scris:Nus' despre cine vb ...da' yo vreau EXCLUSIVITATE !!!! pTR CA SUNT unica!! ASTA CA SA FIE clar...DA?
Te facem vraji oficiala a Bellei
sunt invidioasa.cris pe mn ce ma faci?kumbha a scris:Cris a scris:kumbha a scris:Nus' despre cine vb ...da' yo vreau EXCLUSIVITATE !!!! pTR CA SUNT unica!! ASTA CA SA FIE clar...DA?
Te facem vraji oficiala a Bellei
AHHH! OHH ! :1693891794: huh! :1455560159:
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum