Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
pune ti dorinta ...si mai baga odata datele ...sti ...nume-data nasterii an,luna an ,ora ..../in privat daca nu vrei aici....si vedem ce iese ;)Mai incercam odataLamisa a scris:Vai de mine, tocmai astazi cand mi a mers totul prost imi scrie ca mi se implinesc toate dorintele. Poate nu ar stfica sa imi pun una, cine stie...poate....
kumbha a scris:pune ti dorinta ...si mai baga odata datele ...sti ...nume-data nasterii an,luna an ,ora ..../in privat daca nu vrei aici....si vedem ce iese ;)Mai incercam odataLamisa a scris:Vai de mine, tocmai astazi cand mi a mers totul prost imi scrie ca mi se implinesc toate dorintele. Poate nu ar stfica sa imi pun una, cine stie...poate....
DA! daca vrei sa ai reusita,noroc ) Nu uita...cand ai o treaba f importanta ptr tine ...poata intotdeuna portocaliu /chiar daca nu ti place culoarea / ) Evita mov,violet ..si toate derivatele movului .. Iti aduce ghinion ..Lamisa a scris:Alb, sa ma schimb?
kumbha a scris: Pui f pe partea romantica a personalitatii tale , fiind extrem de dezvoltata atunci cand vine vorba de iubire. Si cu toate acestea, in ciuda sensibilitatii tale , nu pot fi catalogata drept o visatoare incurabila . Stii unde te afli si unde vrei sa ajungi. Reusesti insa in ceea ce ti ai propus doar daca inving flegmatismul specific zodiei. Si daca nu poti face acest lucru, NU TE ENERVA! )ptr ca nimeni nu stie mai bine decat tine ca atunci cand te simti dezamagita , iti doresti sa rastorni intreaga lume cu fundul in jos, strigandu-ti neputinta, ceea ce nu te va ajuta in planurile tale .
Dorinta ta se va implini ,cu aceste 2 conditii ' ...)
1. Pastreaza ti calmul si insista
2. /aici astept rasp la intrebarea ...ce culoare porti acum?
kumbha a scris:FECIOARELE.
1. Expert in folosirea cuvintelor.
2. Motto-ul tau: Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
3. Faci cele mai pertinente recenzii critice.
4. Atat de elegant si curat.
5. Mentii standardele altora la cote inalte.
6. Potrivit pentru a fi un mare comediant.
7. Esti foarte bun in a-ti ascunde emotiile.
8. Model de constrangere excesiva.
9. Sincer si real.
10. Complet concentrat asupra obiectivelor.
11. Detaliile sunt viata ta.
12. Open mind: Nu intotdeauna calea cea mai grea este si cea mai buna.
CrazyHors a scris:kumbha a scris:FECIOARELE.
1. Expert in folosirea cuvintelor.
2. Motto-ul tau: Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
3. Faci cele mai pertinente recenzii critice.
4. Atat de elegant si curat.
5. Mentii standardele altora la cote inalte.
6. Potrivit pentru a fi un mare comediant.
7. Esti foarte bun in a-ti ascunde emotiile.
8. Model de constrangere excesiva.
9. Sincer si real.
10. Complet concentrat asupra obiectivelor.
11. Detaliile sunt viata ta.
12. Open mind: Nu intotdeauna calea cea mai grea este si cea mai buna.
:1074956660:
Bamby ...ti ai pus dorinta????Mihaela a scris:baga si la mn
29 ian1973 ora 5 dimineata culoarea alb cu negru port acum
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum