Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Kery a scris:kumbha a scris:Kery a scris:N-are ce sa iasa iti spun eu Kumba vrea date personale fara sa dea nimic la schimb. Asa ca si ei si mie o sa ne iasa ochii asteptand...Lamisa a scris:La inceput recunosc ca am dat doar asa de amuzament, sa vad ce imi iese. Nu m-am asteptat sa aiba vreo legatura cu realitatea.
Acum sunt nerabdatoare sa vad altii ce parere au, ce le iese :1074956660:
Cum nu dau nik la schimb???? Dau informatii
Kumbha....habar nu am pt cine si daca ti-a cerut Lamisa horoscopul ala!Cel de pe trei postari de mai sus... Cert e ca indirect m-ai lovit. Pe mine In proportie destul de mare...Daca mai adaugai si "maestrul disimularii" si exprimarea sintetica a cuvantului "sarpe" era si mai si... De unde vine "sarpe" in contextul de care-ti spun? Pai este scris: fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii...! Asta ca sa nu se dea o alta interpretare spuselor mele!
Ptr asta sunt strologu de serviciu Scrie ti datele /in privat daca nu vrei aici/ si se rezolva...Apollonia a scris:Daca nu indraznesc prea mult, as dori o previziune pentru astazi.....eu nu prea cred, dar nah, daca e de bine , iau o doza de optimism cu mine! Daca-i de rau prefer sa nu stiu....
pff nush' cum sa pun frunzele ...kumbha a scris:Deci..... Alege o frunza.../ptr fete ,e frunza lui Adam ,iar ptr baieti e frunza lui Eva/ Alege o frunza..!
CrazyHors a scris:Musai s-aleg frunza lui Eva, era rosu. Acum hai sa zic, albastru?
Ai o personalitate calda, esti plina de optimism, un adevarat optimista, extrovertita si uneori atragi atentia celor din jurul tau datorita comportamentului tau increzator. Esti o persoana prietenoasa, binevoitoare si in general agreabila.Lamisa a scris:Orange
ohh!!! merci,merci.... :1455560159: :3209022829: :1455560159: :3209022829:sweety_me a scris:Nu esti bba..ci f buna
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum