Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
kumbha a scris:Ai o personalitate calda, esti plina de optimism, un adevarat optimista, extrovertita si uneori atragi atentia celor din jurul tau datorita comportamentului tau increzator. Esti o persoana prietenoasa, binevoitoare si in general agreabila.Lamisa a scris:Orange
Esti hotarata si determinata, nu agresiva; aceasta culoare spune despre tine ca esti mult mai vesela si mai putin intensa decat cei care au ales frunza rosie.
Prieteniile cu cei din jurul tau si cu cei din cercurile sociale sunt cele prin intermediul carora te dezvolti ca persoana si ai puterea speciala de a-i aduce pe toti oamenii impreuna.
Iti plac petrecerile si socializarea, iti face placere sa organizezi diferite tipuri de evenimente sociale – tu esti sufletul petrecerii si adesea tot tu esti cel care renunta complet la inhibitii!
Evident poți trece foarte ușor de la o stare la alta, cînd orice latură roz o poți transforma într-una gri. Dar este foarte important să înțelegi că fericirea poveștii tale de iubire ține de capacitatea ta, de a avea încredere și de a da șanse de viitor acesteia
. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă. Cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp
CrazyHors a scris:Ce este timpul? O clepsidra in care se scurge nisipul graunte cu grauntw! Orice ce s-ar intampla, timpul trecut nu il mai putem intoarce dar avem sansa sa realizam o iubire prin iertarea nimicnicii reziduale.
Mihaela a scris:Multumim mamy,EU vroiam mail multe LA mine,dar e bun si atat
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum