Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
kumbha a scris:SEK: 14 octombrie- 2 noiembrie
Nume indigen: Cer. Zeul Zilei
Semnificatie: Putere
Interpretare: Disciplina
Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii se bazeaza in principal pe intuitie. Se descurca foarte bine aproape in orice situatie si sunt foarte apreciate de cei din jurul lor. In dragoste sunt adeptele flirtului, ele reusind mereu sa-si surprinda partenerul.
XUL: 3 noiembrie - 22 noiembrie
Nume indigen: Zeul Vantului
Semnificatie: In cautarea adevarului
Interpretare: Intelectualitate
Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt loiale, sincere si generoase. Se implica in totalitate in tot ceea ce fac, mai ales in acele activitati care tin de familie. Le place sa daruiasca si se simt atrase de tot ceea ce este necunoscut
Lamisa a scris:La mine s-a potrivit la fix, nici daca ma cunosteai nu iesea mai bine.
Lamisa a scris:La ambele dar la cel numeric, la cel la care trebuie numele intreg a iesit perfect.
Sa iti verifici mesageria ca mai am o dorinta :1074956660:
N-are ce sa iasa iti spun eu Kumba vrea date personale fara sa dea nimic la schimb. Asa ca si ei si mie o sa ne iasa ochii asteptand...Lamisa a scris:La inceput recunosc ca am dat doar asa de amuzament, sa vad ce imi iese. Nu m-am asteptat sa aiba vreo legatura cu realitatea.
Acum sunt nerabdatoare sa vad altii ce parere au, ce le iese :1074956660:
Kery a scris:N-are ce sa iasa iti spun eu Kumba vrea date personale fara sa dea nimic la schimb. Asa ca si ei si mie o sa ne iasa ochii asteptand...Lamisa a scris:La inceput recunosc ca am dat doar asa de amuzament, sa vad ce imi iese. Nu m-am asteptat sa aiba vreo legatura cu realitatea.
Cris a scris:kumbha a scris:ptr Lamisa ...stie ea ptr cine..
kumbha a scris:Kery a scris:N-are ce sa iasa iti spun eu Kumba vrea date personale fara sa dea nimic la schimb. Asa ca si ei si mie o sa ne iasa ochii asteptand...Lamisa a scris:La inceput recunosc ca am dat doar asa de amuzament, sa vad ce imi iese. Nu m-am asteptat sa aiba vreo legatura cu realitatea.
Cum nu dau nik la schimb???? Dau informatii
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum