Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
daisy a scris:Buna Kumbha, acum ti-am vazut mesajul, sunt gemeni, 28.05.1981, ora 18,20
Da!kumbha a scris:Bamby ...ti ai pus dorinta????Mihaela a scris:baga si la mn
29 ian1973 ora 5 dimineata culoarea alb cu negru port acum
:1455560159:CrazyHors a scris:Pe Kum o declaram predilecta anului.
Cu placere ! ldaisy a scris:Wow, ma surprinzi, ma regasesc in totalitate. Multumesc mult !
mi a placut aia cu...una spune si alta face )))) ne...nimerita redule Dar merci frumos ...ca ai incercatCrazyHors a scris:Kum! Nush daca te nimereste asa pe romaneste:
ZODIA UDATORULUI
LUNA LUI FAURAR (februarie)
Cine se va naste în aceasta luna este minunat la obraz, vorbitor si binepovatuitor. Va fi slab la sânge, blând la vorbe, la trup drept, dar una va vorbi si alta va face. Va fi cuminte, smerit, milostiv, credincios, gânditor la lucruri mari si norocos. Îi va ramâne mare mostenire de la rudenii. Frumos la trup, cu niste vine iesite în fata, blând, cu mintea înalta si bun chivernisitor.Copilul de parte barbateasca va fi iubitor de învataturi, când se gândeste la ceva se uit? melancolic. Se va însura tânar, dupa 30 de ani va petrece viata mai buna si fericita.Copila de se va naste sub acest semn, va fi vesela. Trebuie sa se fereasca de ape, de barbatul cel dintâi se va lipsi si va muri de o fiara cu patru picioare. Sa se pazeasca de fiare salbatice si de câini turbati. În genere, cel nascut în aceasta zodie, va fi gânditor, iubitor de învatatura, care îi va aduce bogatie.
CrazyHors a scris:Nimerita sau nenimerita?
Mihaela a scris:Tu chiar esti ghicitoare,e asa cum ai scris,eu credeam ca albastru e culoarea mea norocoasa
Mihaela a scris:Tu chiar esti ghicitoare,e asa cum ai scris,eu credeam ca albastru e culoarea mea norocoasa
Am inteles...kumbha a scris:Mihaela a scris:Tu chiar esti ghicitoare,e asa cum ai scris,eu credeam ca albastru e culoarea mea norocoasa
Nu. deci hai s o lamurim...Cand spun culoare norocoasa...peste 60%din ceea ce reprezinta dorintza pusa...are nevoie de noroc. Nu spun ..nerealizabila ,ci doar mai greu de ...indeplinit
Ie' ,ie ....ie ceva ))Mihaela a scris:Mama cat adevar ests acolo maimu....
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum