Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
:1693891794:daisy a scris:Hai sa stabilim Bil: daca suntem amandoi pe forum, postezi tu horoscopul, daca suntem unul din noi, atunci posteaza acela care este prezent. Bine asa?
..esti varsator??Mihaela a scris:Da da il las sa se calmeze,dupa incep eu buna dimineata..
Nu neaparat ,calutzule ') Acu' e randul meu sa stau si sa citesc horoscoapele ,sau ...ma rog! chiestii dastea zodiatice')CrazyHors a scris:O vad pe Kum, de fapt e topicul ei si vrem sa ne traga de urechi
Upsss! Poi ..ia sa vi la kumbha sa ti schimbe niste parei ,ici colo;)lazar ionel a scris:nu prea cred in zodii.
crisule...datele mele s aceleas... 90-60-90 ))) Mno...apuca te de treaba acu')Cris a scris:Pai da-mi datele si ma apuc.
Nu scap nimic...bil a scris:..esti varsator??Mihaela a scris:Da da il las sa se calmeze,dupa incep eu buna dimineata..
ti-ai cetit...predictiile???
kumbha a scris:crisule...datele mele s aceleas... 90-60-90 ))) Mno...apuca te de treaba acu')
90-60-90....tu sa mi zici daca ma marit,cu cine,cum il chiama,cum arata ,unde sta, ce face, e bun de ceva? La ce se pricepe cel mai bine? etc etc....)))CrazyHors a scris:Hei, Kum! Musai sa iti iau masurile? :1074956660:
Visatoare ' da.) Da' intrebarea corecta ar fi fost daca ma intrebai ce ascendent am ? Ptr ca un astrolog adevarat ,stie ca acendentul conteaza mai mult decat zodia ,in functie de etape Bine, fa mi l oricum..)CrazyHors a scris:Kum, esti varsatoare?
CrazyHors a scris:Matematica e punctul meu forte dar astrele, odata la 10 000 de ani arata altfel pe cer din cauza dedublarii a axei pamantului, deci, cal nebun nu le-are la horoscoape Tu mai vrei, maritis?
CrazyHors a scris:Săgetătorii ajung ceva mai rar la oficializarea legăturilor sentimentale (de care nu duc lipsă), din cauză că setea de libertate şi de aventură îi împiedică să-şi asume obligaţii şi să-şi impună limite. Nu le place să se simtă responsabili faţă de cineva. În plus, datorită optimismului lor inalterabil, sunt convinşi că vor avea întotdeauna ocazii, poate unele chiar mai bune, aşa că… de ce să se grăbească?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum