Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
habar nu am.dar a ieșit un vot.ce fel de vot.nu stiukumbha a scris:Mihaela a scris:bai.nu stiu unde am atins.de am votat!!mamy nu știam cine ești.anuntati-ma si pe mn când faceți schimbarikumbha a scris:Ah! da asa e..uitasem Tie ti place sa alergi'sa dai din picioare ,sa te misti ..in timp ce sweety doar mangaie ,pe ici colo ,si a rezolvat problema Bine, face ti voi schimb ...
Upsss! :2832195970 Ce ai mai atins ?
Cris a scris:Ce spui tu este...ambivalent. Si cand rosesti asa ispititor numai valente pacatoase ma trec.
înseamnă ca i-am dat unul bun.nu?Cris a scris:Plus e vot pozitiv, verde, minus e rosu.. O sa incerc sa pun imagini acolo sa fie mai clar.
Fiecare vot se regaseste in ''reputatie''.
kumbha a scris:sa revenim ontopic... Deci ,daca aveti o intrebare ptr madame kombha ...nu va sfiiti
nici nu pot sa îți pronunț numele.răpăi sa îți mai pun intrebarikumbha a scris:sa revenim ontopic... Deci ,daca aveti o intrebare ptr madame kombha ...nu va sfiiti
am crezut ca te-ai dus să-ți scoți cracisweety_me a scris:am si io o intrebare. Imi da Cris o tigare...sau nu?
Mihaela a scris:nici nu pot sa îți pronunț numele.răpăi sa îți mai pun intrebarikumbha a scris:sa revenim ontopic... Deci ,daca aveti o intrebare ptr madame kombha ...nu va sfiiti
Nop!sweety_me a scris:am si io o intrebare. Imi da Cris o tigare...sau nu?
daaaaaa!!sa scoți cracisweety_me a scris:alta intrebare atunci...ca tot o sa ii dea...vedeti voi ...ca m-a ambitionat acum
intrebarea 2...sa plec?
sweety_me a scris:alta intrebare atunci...ca tot o sa ii dea...vedeti voi ...ca m-a ambitionat acum
intrebarea 2...sa plec?
pana vine originalul.multumiti-va cu imitatiaCris a scris:Avem vraji noua pe site...place
Cris a scris:Avem vraji noua pe site...place
sweety_me a scris:care conditie mom?
kumbha a scris:Cris a scris:Avem vraji noua pe site...place
Cum adica noua'??? A mai fost una inaintea mea???
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum