Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Por favor, faça o login para respondersweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
mamy îmi lași mostenire?Ratzusca a scris:So...Fecioarele..azi ; Comunicare maxima .O zi excelenta ptr un party reusit .
Sfat ; Evita discutiile in contra 'cu cei mai tineri ,si nu disperati ..banii si ajutorul ptr party ,va veni din partea unei rude indepartate ,sau prieten de fam. Acceptati colaborarea pe termen lung .
Varsator ;Bani in prima parte a zilei ...In a 2 a..o veste ptr o posibila mica/mare mostenire
SFAT; Investiti in planurile de viitor ,sau pune ti la 'ciorap' .Odihnitiva mai mult .Puteti opta ptr odihna productiva '
Capricorn ; ATENTIE ! la deciziile luate in graba .Asta ar putea afecta relatia cu partenerul/a ,si asa...nemultumit de nevoia de schimbare pe care i o afisati .
Sagetator ;Si ce daca v i s au amant ..proiectele' ? asta nu face decat sa va sporeasca sucesul intr un viitor apropriat ,datorita experientei acumulate .
SFAT; Nu disperati..va ies bani frumosi din alta colaborare neasteptata ..
Have a god day! va spune...bellaratzusca .com
esti varsator!!!Lamisa a scris:Vreau si eu horoscop...cred ca sunt peste, 19 februarie
noo.doar știi ca eu sunt cu iepurasulRatzusca a scris:tie ti iti las motanelu' lui sweety ,iepurasul...
kumbha a scris:esti la granitza dintre 2 zodii ,ceea ce te face exploratoarea varsatorului,dar si a pestilor ..adica adopti cate un ceva din ambele zodii /yo sper ca in bine/ DE fapt sunt sigura ca in BINE
kumbha a scris:Mahay ,voi v ati facut horoscopu sexual??
Lamisa a scris:kumbha a scris:esti la granitza dintre 2 zodii ,ceea ce te face exploratoarea varsatorului,dar si a pestilor ..adica adopti cate un ceva din ambele zodii /yo sper ca in bine/ DE fapt sunt sigura ca in BINE
Aha, deci cand le sucesc de nici io nu mai stiu ce vreau, zodia e de vina
Vezi Cris ca io sunt nevinovata
bai.nu stiu unde am atins.de am votat!!mamy nu știam cine ești.anuntati-ma si pe mn când faceți schimbarikumbha a scris:Ah! da asa e..uitasem Tie ti place sa alergi'sa dai din picioare ,sa te misti ..in timp ce sweety doar mangaie ,pe ici colo ,si a rezolvat problema Bine, face ti voi schimb ...
Cris a scris:Sa exploreze ambi-valent si apoi mai vedem
kumbha a scris:Cris a scris:Sa exploreze ambi-valent si apoi mai vedem
Thulay Domnie'
Mihaela a scris:bai.nu stiu unde am atins.de am votat!!mamy nu știam cine ești.anuntati-ma si pe mn când faceți schimbarikumbha a scris:Ah! da asa e..uitasem Tie ti place sa alergi'sa dai din picioare ,sa te misti ..in timp ce sweety doar mangaie ,pe ici colo ,si a rezolvat problema Bine, face ti voi schimb ...
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum