Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mier 27 Mai 2015, 13:37
Vizitator
Vizitator
Tu cred ca preferi ceva mai nemtoaica da' vrei sa ne derutezi
Mier 27 Mai 2015, 14:15
Kery
Membri
Credeam ca nu am nimerit bine... Peretii varuiti, atmosfera intima...mai lipsesc cadanele si totul este ok...
Mier 27 Mai 2015, 14:16
Kery
Membri
E mult mai bine fie si pt simplul motiv ca nu mai e nevoie sa trag de cursor spre dreapta sa vad tot ecranul... Merci patroane!
Mier 27 Mai 2015, 14:25
Mihaela
Girl's
pai nu sunt eu.nu sa dat tigru la mn?Cris a scris:Ma gandeam sa pun si o tigroaica in antet
Mier 27 Mai 2015, 15:26
bil
Membri
ce s-a intamplat??dupa ce tinem doliu??Mihaela a scris:buna dimi.nu vad nici cafeluta nici laptic!ok servesc imediat pe toata lumea :289485416: :1455560159: si va fac si un dans.sa aveti pofta
da votca unde-oi????
Mier 27 Mai 2015, 16:12
bil
Membri
frumos vorbestiMihaela a scris:dupa vodca ta.ca nu are suc de rosi
fatooo.....pot sa fac o reclamatie la P.C.???
Mier 27 Mai 2015, 16:18
Apollonia
Girl's
Lamisa a scris:Buna dimineata si bine v-am regasit.
In concluzie, am reusit sa ajung in capatul Chinei si voi inca nu ati reusit sa va organizati la bucatarie
corect ! ... bajbaie pe intuneric dupa intrerupator! (e un banc cu organizarea)!
Mier 27 Mai 2015, 17:19
Kery
Membri
[quote="Kery"]
Ok..m-am uitat si rasuitat... Da' io cognac cu feliutza de lamaie n-am gustat..Nu cumva ma pacalesti Apollonia? Si-n loc de cognac e martini sau gin? Asistenta ta a turnat in pahar? Atunci se explica: e cognac marca Giada sau Doly si ma incumet sa servesc un pahar...
Apollonia a scris:....heiiiii, trezirea si la treaba, ca v-ati puturosit...... vreti totul pe tava, numai din fata...ia puneti mana si mai si preparati!...........iote, eu am pofta de un pepsi cu cognac! ce fac???...pisicesc pe la masa ca-mi trebuie ceva??? NU!...ma servesc singura(pleonasm, dar sa-ndrazneasca cineva sa ma corecteze...exista unul celebru! ..........deci,baru-i aprovizionat!purcedeti asadar!....iote-mi preparatul, impreuna cu asistenta sefa
Bine ai revenit Apollonia...Te-as saruta de bun venit dar esti rujata...mai mai sa nu te recunosc...
Ce sa spun..mi-a fost greu fara tine dar daca tu nu ai venit cu mana goala si ai adus cate ceva in cafenea asta nu poate decat sa ma bucure...Daaaa...stiu ca eu trebuia sa fac aprovizionarea dar mi-ai trasat sarcini in plus M-ai propus si planificator..si asta imi creaaza atributii noi Asa... conform fisei postului trebuie sa te pup si potrivit noilor atributii? Sau trebuie doar sa-mi planific?! Stii ca sunt alergic la orice forma de ruj...
Ok..m-am uitat si rasuitat... Da' io cognac cu feliutza de lamaie n-am gustat..Nu cumva ma pacalesti Apollonia? Si-n loc de cognac e martini sau gin? Asistenta ta a turnat in pahar? Atunci se explica: e cognac marca Giada sau Doly si ma incumet sa servesc un pahar...
Joi 28 Mai 2015, 08:16
sweety_me
Staff
Neatza...azi sunt cah...si mrrr si vreau sa fiu servita cu o cafea....
Joi 28 Mai 2015, 08:57
Kery
Membri
Merci Miha...Cafeaua mi-ai facut-o inca de aseara...stiu! Chiar o beau mai rece deobicei...si asta nu pt ca se spune ca nu faci riduri, ci pt ca doar ceaiul il beau fierbinte... A daaa..imi place sa simt aroma cafelei atunci pregatite si ma ispiteste sa sorb din ea, dar o las totusi sa se mai raceasca...nu de alta sa mearga cu tigara!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum