Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 28 Mai 2015, 09:31
Mihaela
Girl's
Gresit am facut una aseara in cazul ca va treziti inaintea mea.dar am fost matinala azi.si am facut cafele pt voi toti cu toata dragosteaKery a scris:Merci Miha...Cafeaua mi-ai facut-o inca de aseara...stiu! Chiar o beau mai rece deobicei...si asta nu pt ca se spune ca nu faci riduri, ci pt ca doar ceaiul il beau fierbinte... A daaa..imi place sa simt aroma cafelei atunci pregatite si ma ispiteste sa sorb din ea, dar o las totusi sa se mai raceasca...nu de alta sa mearga cu tigara!
Joi 28 Mai 2015, 09:34
Mihaela
Girl's
Deci cafelele erau pe pagina cealalta.dar sigur nu le-ati vazut. :289485416: :289485416: nu stiu daca e prea dimineata pt sampanie.dar dau de baut pt floricica mea!Mihaela a scris:Gresit am facut una aseara in cazul ca va treziti inaintea mea.dar am fost matinala azi.si am facut cafele pt voi toti cu toata dragosteaKery a scris:Merci Miha...Cafeaua mi-ai facut-o inca de aseara...stiu! Chiar o beau mai rece deobicei...si asta nu pt ca se spune ca nu faci riduri, ci pt ca doar ceaiul il beau fierbinte... A daaa..imi place sa simt aroma cafelei atunci pregatite si ma ispiteste sa sorb din ea, dar o las totusi sa se mai raceasca...nu de alta sa mearga cu tigara!
Joi 28 Mai 2015, 09:47
bil
Membri
mersy Miha..Mihaela a scris:Deci cafelele erau pe pagina cealalta.dar sigur nu le-ati vazut. :289485416: :289485416: nu stiu daca e prea dimineata pt sampanie.dar dau de baut pt floricica mea!Mihaela a scris:Gresit am facut una aseara in cazul ca va treziti inaintea mea.dar am fost matinala azi.si am facut cafele pt voi toti cu toata dragosteaKery a scris:Merci Miha...Cafeaua mi-ai facut-o inca de aseara...stiu! Chiar o beau mai rece deobicei...si asta nu pt ca se spune ca nu faci riduri, ci pt ca doar ceaiul il beau fierbinte... A daaa..imi place sa simt aroma cafelei atunci pregatite si ma ispiteste sa sorb din ea, dar o las totusi sa se mai raceasca...nu de alta sa mearga cu tigara!
...sa inteleg ca-i ziua fiicei tale???
..in acest caz sa-ti traiasca ,sa fie sanatoasa..
..si la punga groasa
Joi 28 Mai 2015, 10:30
Kery
Membri
Fratilor deci avem zi festiva in cafenea! La multi ani si aici MIha pt. fata ta! Ok..ma grabesc sa beau cafeaua si sa ne pregatim de petrecere
Joi 28 Mai 2015, 11:58
Mihaela
Girl's
mc pot sa-mi iau liber sa ma pregatesc?Kery a scris:Fratilor deci avem zi festiva in cafenea! La multi ani si aici MIha pt. fata ta! Ok..ma grabesc sa beau cafeaua si sa ne pregatim de petrecere
Joi 28 Mai 2015, 18:21
Kery
Membri
Dar te pregatesti vad..de azi dimineata..si nu e gata nimic! Unde sunt aperitivele, unde sunt bauturile?
Vin 29 Mai 2015, 09:12
FLORY
Girl's
Buna dimineata, astazi m-am decis, stau la panda. Cum vad vreo ceasca de cafea p'aci, o hacuiesc imediat
Vin 29 Mai 2015, 09:20
FLORY
Girl's
Merci Crazy, gata am luat-o. Da' e asa cum imi place mie, tare, neagra si amara, da?
Vin 29 Mai 2015, 09:24
RedWine
Membri
Cu placere, Flory!
De unde ai stiut care e amara, neagra si tare?
Vin 29 Mai 2015, 09:33
FLORY
Girl's
CrazyHors a scris:Cu placere, Flory!
Am dat cu presupusu'
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum