Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 09 Iun 2015, 12:02
bil
Membri
buna FloryFLORY a scris:Bonjour oamenilor, slaba miscarica pe aici
ce vorbesti ....cafea din beljug...mocca..
..bere cacalau ..pe caiet..
ie bine fato
Mar 09 Iun 2015, 12:04
FLORY
Girl's
Merci Miha, o vreau, chiar am nevoie. Bere asa dimineata, neeeee, las-o mai pe seara, scot si-o prunata, si-o facem carcalete )
Mar 09 Iun 2015, 12:08
FLORY
Girl's
Merci Bil, esti un dragut, dragalas, dragalut, da' mai schimba si tu casca de pompieri, aia s-a invechit, si poate si furtunu cu care stingi focul
Mar 09 Iun 2015, 12:12
bil
Membri
.. la cat m-am antrenat cu ...furtunu...ar fi pacat sa-l schimbFLORY a scris:Merci Bil, esti un dragut, dragalas, dragalut, da' mai schimba si tu casca de pompieri, aia s-a invechit, si poate si furtunu cu care stingi focul
Mar 09 Iun 2015, 12:19
lazar ionel
Membri
se poate servi un suc?este cineva in cafenea sa-mi tina companie?ma refer la o doamna frumoasa
Mar 09 Iun 2015, 12:21
FLORY
Girl's
Fetili, treceti si tineti-i companie cavalerului, nu-l lasati s-astepte ca se supara si pleaca
Mar 09 Iun 2015, 20:22
Kery
Membri
Daisy unde ai disparut? Pana una alta folosim proviziile tale de tigari, bautura si cafea...Maine dimineata vreau o cafea din care sa iasa aburi aromati in forma de inimioare... Te descurci sa faci rost?
Mier 10 Iun 2015, 00:09
bil
Membri
stiu eu..???Mihaela a scris:Oare ce merge acum inainte de nani?
..un masaj thailandez????
Mier 10 Iun 2015, 00:12
bil
Membri
dai si tu un ceai de ..sunatoare..Mihaela a scris:Nu suna rau,dar de baut?
.eu il aduc si pe frate- meu
Mier 10 Iun 2015, 00:14
Mihaela
Girl's
Adica sa fac ceai pt amandoi?sau unul din voi vrea vodca cu suc de rosi?
Mier 10 Iun 2015, 00:16
bil
Membri
poate il sevesti si pe Ionel......cu ceva..Mihaela a scris:Adica sa fac ceai pt amandoi?sau unul din voi vrea vodca cu suc de rosi?
sucul de rosii e brevet personal
Mier 10 Iun 2015, 00:19
Mihaela
Girl's
Ionel cred ca e suparat pe mn,ca nu ma baga in seama,dar eu il servesc cu o bere,nu stiu daca e bn,dar oricum face nani dupa
Mier 10 Iun 2015, 00:28
bil
Membri
da pe cine ??nu vezi ca Ionel nu ne baga-n seama??Mihaela a scris:Pe mine ma intrebi?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum