Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 26 Mai 2015, 13:03
FLORY
Girl's
Si eo vreau cireasa de pe tort, a se citi corect, n-am zis bomboana de pe coliva )
Mar 26 Mai 2015, 13:07
Apollonia
Girl's
FLORY a scris:Si eo vreau cireasa de pe tort, a se citi corect, n-am zis bomboana de pe coliva )
...fata, cirese nexam...scumpe al naibii.......zmeura nu-i mai buna, ha?.... las ca merge si numai cu frisca!
Mar 26 Mai 2015, 13:10
Apollonia
Girl's
...va las si ne citim mai tarziu!....pana atunci, poate-mi spuneti si mie unde-i galeria cu bunaciuni!
Mar 26 Mai 2015, 15:29
Kery
Membri
Deci...in concluzie si da capo al fine...nexam bauturi, nexam aperitive, mancare...abia cate o cafea cu lapte... In felul asta nu mai merge :0 As bea un cognac dar cred ca trebuie sa-mi agat pofta-n cui... Macar un pepsi sau colla gasesc?
Mar 26 Mai 2015, 16:04
Apollonia
Girl's
....heiiiii, trezirea si la treaba, ca v-ati puturosit...... vreti totul pe tava, numai din fata...ia puneti mana si mai si preparati!...........iote, eu am pofta de un pepsi cu cognac! ce fac???...pisicesc pe la masa ca-mi trebuie ceva??? NU!...ma servesc singura(pleonasm, dar sa-ndrazneasca cineva sa ma corecteze...exista unul celebru! ..........deci,baru-i aprovizionat!purcedeti asadar!....iote-mi preparatul, impreuna cu asistenta sefa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mier 27 Mai 2015, 09:11
Kery
Membri
Buna dimineata..nu am apucat sa beau cafeaua toata in dimineata asta si speram aici...
Mier 27 Mai 2015, 09:17
Kery
Membri
Apollonia a scris:....heiiiii, trezirea si la treaba, ca v-ati puturosit...... vreti totul pe tava, numai din fata...ia puneti mana si mai si preparati!...........iote, eu am pofta de un pepsi cu cognac! ce fac???...pisicesc pe la masa ca-mi trebuie ceva??? NU!...ma servesc singura(pleonasm, dar sa-ndrazneasca cineva sa ma corecteze...exista unul celebru! ..........deci,baru-i aprovizionat!purcedeti asadar!....iote-mi preparatul, impreuna cu asistenta sefa
Bine ai revenit Apollonia...Te-as saruta de bun venit dar esti rujata...mai mai sa nu te recunosc...
Ce sa spun..mi-a fost greu fara tine dar daca tu nu ai venit cu mana goala si ai adus cate ceva in cafenea asta nu poate decat sa ma bucure...Daaaa...stiu ca eu trebuia sa fac aprovizionarea dar mi-ai trasat sarcini in plus M-ai propus si planificator..si asta imi creaaza atributii noi Asa... conform fisei postului trebuie sa te pup si potrivit noilor atributii? Sau trebuie doar sa-mi planific?! Stii ca sunt alergic la orice forma de ruj...
Mier 27 Mai 2015, 09:42
Mihaela
Girl's
buna dimi.nu vad nici cafeluta nici laptic!ok servesc imediat pe toata lumea :289485416: :1455560159: si va fac si un dans.sa aveti pofta
Mier 27 Mai 2015, 12:58
Vizitator
Vizitator
Un format pentru ca sa poata accesa si Lamisa mai usor forumul.
Mier 27 Mai 2015, 13:02
Mihaela
Girl's
O cafeluta pt raul daniel.poate vrea sa vb cu noi si el :289485416:
Mier 27 Mai 2015, 13:03
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:tigrul ala pt mn l-ai adus?
Normal...te sperie?
Mier 27 Mai 2015, 13:07
Mihaela
Girl's
doar cand rage la mn.si da cu laba.oare vrea sa facem cunostinta?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum