Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Sam 14 Noi 2015, 19:53
Vizitator
Vizitator
Ma bucur, ne afecteaza stirile astea si ce e mai rau nu putem face nimic.
Sam 14 Noi 2015, 19:55
Vizitator
Vizitator
Avand rude apropiate acolo, a fost o noapte ceva mai agitata.
Sam 14 Noi 2015, 20:09
Vizitator
Vizitator
Categoric, la ce grozavii au fost acolo, nu ai cum sa nu fii afectat. Si cine stie ce-o sa mai urmeze.
Sam 14 Noi 2015, 20:14
Vizitator
Vizitator
Si eu ma gandesc ca nu e decat inceputul. Cu atatia refugiati ce aum umplut Europa, putem avea fel de fel de surprize neplacute.
Sam 14 Noi 2015, 20:28
Vizitator
Vizitator
Din pacate drama refugiatilor este si va fi speculata. Foarte multi sunt oameni cinstiti, saraci care au fugit de frica si nevoi. Familii cu copii unii chiar mici au asteptat linistiti sa primeasca un pachet cu mancare chiar daca venea dupa 2 zile, o sticla cu apa sau un ajutor de orice fel. Manipularea unor amarati nu are nimic in comun cu allah, dumnezeu, budha sau mai stiu eu ce draci popesti. E politica, fanatism, ura, razbunare.
Sam 14 Noi 2015, 20:33
Vizitator
Vizitator
Dar sa nu uitam ca pe langa adevaratii refugiati se puteau strecura si multi teroristi, cine avea timp sa verifice tot valul ala de oameni? E revoltator ca toata lumea se lauda cu tehnica si servicii secrete si s-a putut intampla asa ceva. Acum se speculeaza ca va urma Anglia, Italia, America. Si e posibil.
Sam 14 Noi 2015, 20:50
Vizitator
Vizitator
Valul ala de oameni nu a aparut intamplator la granitele Europei. Pentru acceptarea lui trebuie sa multumim doamnei Merkel, atunci cand a afirmat ca Germania poate absorbi milioane de refugiati avea un plan foarte bine pus la punct. Stia foarte bine ca poate manipula Consiliul Europei pentru a disipa si redirectiona cu obligativitate un anumit numar de oameni spre tari din Uniune. Daca pentru economia Germaniei 2-3 sute de mii sunt perfect de acceptat, pentru tari mai mici si cu o economie deficitara pot fi un dezastru. Si prin destabilizarea economiilor mai mici, se intareste sfera de influenta si piata de consum a tarii care nu a uitat ca vrea sa stapaneasca Europa si nu numai. Pot pune pariu ca Germania va fi ferita in viitorul apropiat de tragedii majore ca cea din Franta. Probabil victime colaterale, praf in ochi, vor exista.
Sam 14 Noi 2015, 21:00
Vizitator
Vizitator
Sunt jocuri de culise dar n-as avea incredere in musulmani. In replica, am citit ca in Spania s-a incendiat o moschee - autori necunoscuti - cu siguranta un raspuns la cele intamplate la Paris.
Sam 14 Noi 2015, 21:42
Kery
Membri
Buna seara Am citit rapid subiectul dezbaterilor din cafenea si da pot afirma in cunostinta de cauza ca acel val al emigrantilor nu numai ca nu a fost neintamplator dar se inscrie pe doua directii care converg o data spre destabilizare economica a tarilor mici si mijlocii apoi...Apoi ceva ce seamana cu 11 septembrie la americani. Pt a justifica masurile de forta majora ulterioare.
Sam 14 Noi 2015, 22:05
Kery
Membri
Noi?! Buna pace... Si de n-o fi cu bănat as dori o bere rece, c-am mancat peste sărat... Mihaaaaa...auzi? A un halat nou nout, alb si apretat. Te astept maine dimineata sa pregatesti cafeaua...
Sam 14 Noi 2015, 22:08
Kery
Membri
O seara frumoasa in continuare...Si un cantec pe care Eliza il poate pune din partea mea la radio dedicatie pt. toti care nu abandoneaza...Pt ca maine sa nu se poata spune "Demain n'existe pas.."...
Sam 14 Noi 2015, 22:09
Mihaela
Girl's
Off Dony maine muncesc la 6,30 sunt plecata,dar imagineaza-ti ca e facuta cafeaua...
Dum 15 Noi 2015, 10:05
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata!
Probabil a fost luna plina azi noapte si a speriat soarele.
Probabil a fost luna plina azi noapte si a speriat soarele.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum