Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Dum 15 Noi 2015, 10:25
Vizitator
Vizitator
Daca ma mai gandesc mai gasesc cateva variante. De exemplu nu am avut niciun motiv sa ma tina treaza toata noaptea.
Dum 15 Noi 2015, 10:33
Vizitator
Vizitator
Pe la 2,00 mi s-a facut un somn.....
Asta a fost una dintre ele.
Asta a fost una dintre ele.
Dum 15 Noi 2015, 10:43
Vizitator
Vizitator
Asa...pe la 3 te-ai gandit sa te pui in pat, pe la 4 ai reusit si pe la 5 te-ai culcat
Dum 15 Noi 2015, 10:45
Vizitator
Vizitator
Taci, mai ca eram deja in pat. De ceva timp n-am mai pierdut o noapte intreaga. Cred ca doua saptamani, iti dai seama ce performanta?
Dum 15 Noi 2015, 10:49
Vizitator
Vizitator
Offf, adica nu am mai stat treaza, ce te faci ca nu intelegi?!?
Dum 15 Noi 2015, 10:51
Vizitator
Vizitator
No, eu acum 2 saptamani eram plecat asa ca am constiinta curata, nu eu te-am facut sa le...''pierzi''
Dum 15 Noi 2015, 12:43
Kery
Membri
O zi insorita si tie Eliza...E ceva ciudat: cat timp am mai intrat pe cate un topic si am mai scris nu am vazut in dreapta ca s-a mai postat si de altcineva, in speta tu.. Abia dupa ce am intrat pe prima pagina a Forumului am observat in dreapta sus cine mai postase. Si nu se mai primesc nici notificari, din pacate..
Dum 15 Noi 2015, 12:51
Vizitator
Vizitator
Pai poti alege sa primesti bifand urmareste subiectul. Cand intri pe topic iti apare deasupra Urmareste subiectul, apesi si vei fi notificat.
Dum 15 Noi 2015, 13:04
Kery
Membri
Pai bine mey Eliza acum spui??!! Pana acum era suficient sa postezi pe un topic si automat primeai notificari la subiect... Vezi? Iar ai pacatuit! Prin neimplicare... atenuata oarecum...
Dum 15 Noi 2015, 13:07
Vizitator
Vizitator
De unde sa stiu ca nu primesti. Intra la profilul tau si apasa Notificari si acolo alegi ce vrei, probabil din neatentie le-ai modificat.
Dum 15 Noi 2015, 13:10
Kery
Membri
Asa e: n-ai de unde sa stii! Da' de la tine primesc..primesc! Apropo ce ai de oferit? ca sa stiu daca primesc sau nu!
Dum 15 Noi 2015, 13:12
Kery
Membri
Nu stiu de unde a aparut maimulta aia dizgratioasa in comentariul meu! Eu vroiam sa destup samapania dar inca astept deschizatorul de conserve.. Merge cu peste samapania Eliza...Dupa aceea trecem la spovedit, ok?
Dum 15 Noi 2015, 13:17
Vizitator
Vizitator
Daca maimuta era langa sampanie chiar te credeam. Te bucuri prea devreme Kery, nu ma spovedesc. Imi place caldura asa ca aleg iadul.
Dum 15 Noi 2015, 13:22
Kery
Membri
Eliza a scris: Daca maimuta era langa sampanie chiar te credeam. Te bucuri prea devreme Kery, nu ma spovedesc. Imi place caldura asa ca aleg iadul.
Doamneeeee..dar iadul e specialitatea mea!!! Cate pacatoase nu am "indreptat" din drumul spre iad? Le-am luat si le-am adus pe calea cea buna..direct spre mine, unica sursa de mantuire si confort nu doar spiritual )) Apropo cat de pacatoasa esti?
Dum 15 Noi 2015, 13:23
Vizitator
Vizitator
Adica esti un drac in patrafir? Si acolo tratez direct cu seful.
Dum 15 Noi 2015, 13:37
Kery
Membri
Ii poti spune si "drac"..Seful sunt eu, "dracul" asculta doar de mine..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum