Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Vin 13 Noi 2015, 19:36
Vizitator
Vizitator
Ca metafora daca vrei. Sugeram o seara calma, calda, cu muzica linistita...
Vin 13 Noi 2015, 19:57
Vizitator
Vizitator
Sa fie atunci. Incepe sa ne placa linistea dar neaparat insotita de muzica in surdina.
Sam 14 Noi 2015, 09:51
Kery
Membri
Si tie Eliza iti doersc sa ai parte de un weekend la fel de superb Apropo pe unde ai bantuit aseara? Parca ti-am auzit glasciorul la radio..sau mi s-a parut?!
Sam 14 Noi 2015, 09:58
Vizitator
Vizitator
Multumesc Kery . Da, e un loc pe care-l bantui in fiecare seara.
Sam 14 Noi 2015, 10:01
Kery
Membri
Te inteleg dar sa nu te astepti sa te compatimesc pt. ca iti face placere Ma poti contrazice?
Sam 14 Noi 2015, 10:05
Vizitator
Vizitator
Doamne-feri, niciodata nu vreau sa fiu compatimita. Mai ales cand imi pace placere.
Sam 14 Noi 2015, 10:22
Kery
Membri
Exact ce spuneam si eu... Dar esti constienta ca suntem doar noi doi aici? Bine,eu, tu si... radioul Ce ar fi sa bagi o melodie? Par example BELLE? Din spectacolul Notre Dame de Paris cu Garou.... Sa nu ma plictisesc nu de alta...Si apropo nu mai serveste nimeni o cafea, un ceai la cafenea?
Sam 14 Noi 2015, 10:38
Vizitator
Vizitator
Cafeaua e pe pagina precedenta, eu nu sunt acum la radio, cred ca va intra un coleg de-al meu, dar pana intra uite, va fi melodia dorita de tine in 5 minute.
Sam 14 Noi 2015, 10:40
Vizitator
Vizitator
Si daca ti-e frica singur cu mine, te inteleg perfect. Si te si scuz.
Sam 14 Noi 2015, 11:22
Kery
Membri
Scuza-ma am lipsit un pic am avut treaba. Asa ca daca ai pus melodia iti multumesc retroactiv Dar chiar trebuie sa-mi fie teama cand sunt singur cu tine?!
Sam 14 Noi 2015, 12:12
Vizitator
Vizitator
Am spus deja ca te scuz. Mi s-a parut ca te-ai speriat cand mi-ai spus ca suntem singuri pe-aici. Doi oameni face ce vor doar cand vor, eu asa stiu.
Sam 14 Noi 2015, 12:16
Kery
Membri
"Face" ce vrea doar cand sunt face to face Ok..o zi frumoasa in continuare! Trebuie sa plec...
Sam 14 Noi 2015, 12:26
Vizitator
Vizitator
da, am uitat ghilimele din graba, mea culpa. Zi frumoasa Kery !
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum