Am crezut ca sau sters poeziile dar sunt la arhiva,se poate citi,red refa topicul ca mie imi place sa mai scrim poezii,si nu fi rautacios sa ne parasesti
Nu se sterg topicuri Miha, doar se arhiveaza. Motivele? Lipsa de interes din partea membrilor, pierdrerea intelesului initial din cauza OFFTOPIC-ului sau cand se ajunge la o dimensiune care ingreuneaza navigarea pe pagina respectiva. Topicul respectiv nu a fost arhivat din invidie pe talentul poetului maimu-crazy-wine ci datorita faptului ca amestecul de poezie personala cu chat si poezii ale diferitilor scriitori consacrati nu avea nici-o semnificatie literara.
Domnu' RED, pe acest forum se sterg doar postarile si conturile care aduc atingere celorlalti membri ACTIVI! Cine doreste sa plece, e suficient sa-si stearga pozele si sa se abtina de la a mai accesa adresa forumului. Contul devine inactiv de la sine. Daca in perioada cat ai fost moderator ai fi avut curiozitatea sa te uiti in panoul de administratie si la altceva decat IP-urile membrilor, ai fi observat ca exista posibilitatea ca un membru care nu activeaza pe forum o perioada determinata de timp, poate avea surpriza sa se trezeasca cu stergerea contului in mod automat. Daca activam acea optiune, pana acum aveai contul sters de cateva ori. Ti-am scos eu din arhiva creatiile personale intr-un topic separat. Sper sa nu ajunga tot in arhiva!
Oi fi io neauzibil dar poisibil sa fiu si "prost" lasat la vatra ( vorba lui nea Marin: soldat prost lasat la vatra)? As putea sa ies la pensie dar sunt circulat (rodat) prin multiforuri si nush daca sunt tangibil... credibil! Pff, prea multe "dar-ruri"?
Mister Cris! Daca te-ai uitat pe basca, ai vedea ca sunt propriu superadmin la grupul Paranteze, ma rog, acum e istorie la fel ca si pe okay si altele.
Ai observat pe ce topic esti? PROBLEME FORUM...nu probleme personale. Ai avut 2 topicuri pe forumul asta, ambele ''tangibile'' dar putin circulabile. Le poti superadmina linistit pana nu devin si astea istorie. Cat despre basca mea...nu vad legatura cu superfunctiile proprii(?) de pe aiurea, dar e mai bine sa nu ai de-a face cu ea. Si aici ai fost moderator si s-a vazut ce poti.
Orice postare care nu are legatura cu subiectul topicului iti va fi stearsa!
Jos, ai unul mare, albastru pentru top Si in fiecare bara pe pagina unde sunt postarile subiectelor, in partea stanga este un buton mai mic, jos, respectiv sus. Jos sub ultimul avatar, sus deasupra primului. In total 3
Nu, zic de unul cum era Acasa si in versiunea trecuta era ceva gen Bella, parca. Dar cred ca ai schimbat deja ceva ca dupa postare ma duce direct sus. Pana acum pagina era cu ultimul mesaj.
Sincer dupa ultima modificare mi se duce pagina direct sus dupa ce postez asa ca nu mai e asa necesara. La greseli sa fiu atenta dar, na, n-o fi foc daca mai scriu cate-o balarie. Carcotasa mai sunt, stiu !
Nu esti carcotasa, si eu am observat tarziu ca daca las putin, merge singur sus...bara aia e buna pentru navigarea jos...in fine, am in vedere problema.
Eu nu inteleg de ce ai nevoie de buton pentru revenire pe prima pagina cand ESTI pe prima pagina. Back to top te duce sus, unde ai marcat tu butonul ala!
Voi chiar nu intelegeti ca e acelasi buton doaqr cu o pozitionare si grafica diferita? Si are un program temporizator care ''defileaza'' pagina in sus, nu o mai click-uieste brusc.