Sa fie ....verde cum a fost...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 26 Mai 2015, 08:33
Vizitator
Vizitator
Daca aveti probleme cu forumul, in sensul ca pe anumite topice este mai lat si e nevoie sa corectati din cursor, va rog sa scrieti aici.
Mier 27 Mai 2015, 16:13
Vizitator
Vizitator
Este tema originala. Am pastrat-o asa pana vedem daca va merge la toti bine. Tinand cont de net mai slab si diferitele terminale. Pe viitor o sa avem si o varianta deschisa a aceleiasi teme.
Mier 27 Mai 2015, 17:12
Kery
Membri
Este bine asa...nu mai tre sa dau de cursor sper dreapta sa vad tot ecranul...Iar culoarea daca deranjeaza poate fi 'ajustata"...
Joi 11 Iun 2015, 00:48
Vizitator
Vizitator
Un topic pentru felicitari cu ocazia aniversarilor sau sarbatorilor se poate? Sau exista si nu l-am gasit eu, caz in care imi cer scuze.
Joi 11 Iun 2015, 09:49
Vizitator
Vizitator
Nu stiu nici eu daca mai este, daca exista o fi pierdut prin Free... cine sta sa caute? Ar fi bun unul dar pus in cafenea, sa ramana la vedere.
Vin 26 Iun 2015, 21:19
Vizitator
Vizitator
Se pare ca uneori, la anumite subiecte si in functie de browserul folosit si calitatea netului, latimea forumului mai face figuri. Problema se poate rezolva dar ar atrebui sa renuntam la raspunsurile rapide din subsolul paginii cu postari. Adica, pentru a raspunde trebuie apasat pe ''Post Reply''...hotarati voi.
Sam 27 Iun 2015, 04:33
Lamisa
Admin
Eu sunt cea mai problematica in ale netului si chiar nu am probleme, dupa ce ca am net prost intru si de pe diferite calculatoare si browsere de care nici nu am auzit si nu am probleme deloc, este ok tot.
Singurul lucru ce ma deranjeaza este ca imaginile nu mi se incarca nici daca astept 30 min, in rest totul merge ca uns
Singurul lucru ce ma deranjeaza este ca imaginile nu mi se incarca nici daca astept 30 min, in rest totul merge ca uns
Lun 29 Iun 2015, 09:22
Vizitator
Vizitator
Am intrat la profil si imi apar suprapuse rubricile, si la voi se intampla la fel?
Lun 29 Iun 2015, 09:28
Vizitator
Vizitator
Da! Pentru a nu ingreuna bara de navigare cu imagini a trebuit sa maresc fontul si sa pun un border. Asta a dus la marirea rubricilor acolo. Dar am adaugat efectul de hover pentru a putea accesa rubricile din spate. Daca este un inconvenient major, voi pune butoane in bara si atunci dispare si suprapunerea respectiva.
Lun 29 Iun 2015, 09:30
Vizitator
Vizitator
Multumesc, voiam sa stiu daca apare si la voi, sau doar la mine, ma descurc asa cum e.
Lun 06 Iul 2015, 00:06
Vizitator
Vizitator
O rugaminte. Daca se poate modifica culoarea si caracterele topicului Calendarul zilei, pentru a fi in ton cu celelalte nume. Multumesc !
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum