Probleme legate de forum, tehnice sau administrative,sugestii,propuneri,întrebări și răspunsuri.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Por favor, faça o login para responder
Joi 27 Aug 2015, 09:57
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata
Am rugamintea sa-mi fie sters contul de pe forum
Multumesc !
Am rugamintea sa-mi fie sters contul de pe forum
Multumesc !
Joi 27 Aug 2015, 10:05
Lamisa
Admin
Buna dimineata!
Din pacate nu iti pot satisface rugamintea si asta nu din motive personale sau subiective, doar din consideratie pentru alti membri care au mai cerut acest lucru si nu le-am sters contul. Nu am absolut nici un motiv sa fac exceptii cu nimeni si nici nu vreau, toti sunteti membri egali.
Sper ca intelegi, nu am eu un regulament special dar pe toate forumurile de acest tip politica este aceeasi, nici de pe Forumul de Suport nu se sterg conturi.
O zi frumoasa in continuare !
Din pacate nu iti pot satisface rugamintea si asta nu din motive personale sau subiective, doar din consideratie pentru alti membri care au mai cerut acest lucru si nu le-am sters contul. Nu am absolut nici un motiv sa fac exceptii cu nimeni si nici nu vreau, toti sunteti membri egali.
Sper ca intelegi, nu am eu un regulament special dar pe toate forumurile de acest tip politica este aceeasi, nici de pe Forumul de Suport nu se sterg conturi.
O zi frumoasa in continuare !
Joi 27 Aug 2015, 10:09
Vizitator
Vizitator
Daca nu se sterg conturi de ce exista un formular de Unsuscribe oferit de forumul de suport?
Nu am vrut sa apelez la formular din respect pentru voi si pentru ca am considerat ca e bine sa solicit aici acest lucru, probabil apeland la alte mijloace nu ar fi o nota buna pentru forum.
Nu am vrut sa apelez la formular din respect pentru voi si pentru ca am considerat ca e bine sa solicit aici acest lucru, probabil apeland la alte mijloace nu ar fi o nota buna pentru forum.
Joi 27 Aug 2015, 10:17
Vizitator
Vizitator
Atunci, ma obligi sa aleg alte optiuni.
Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Joi 27 Aug 2015, 22:59
Kitt
Girl's
Multumesc Lamisa.
O seara frumoasa va doresc, va multumesc tuturor pentru primire si ne citim maine.
O seara frumoasa va doresc, va multumesc tuturor pentru primire si ne citim maine.
Por favor, faça o login para responder
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum