Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 30 Iul 2015, 14:04
Lamisa
Admin
Aia se poate, am necoie de o tableta de 2 m sa vad toate alea, poate nici asa nu le as vedea ca nu ma uit peste ce scriu.
Am vazut la cineva o tableta, cred ca era tableta , era mare, dublu cat a mea. Poate te uiti putin sa vezi ce este, ca laptop nu mai iau niciodata.
Am vazut la cineva o tableta, cred ca era tableta , era mare, dublu cat a mea. Poate te uiti putin sa vezi ce este, ca laptop nu mai iau niciodata.
Joi 30 Iul 2015, 14:08
Vizitator
Vizitator
Sunt tablete aprox cam cat ai displayul de la laptop. Asa vrei?
Joi 30 Iul 2015, 14:26
Mihaela
Girl's
Sa inteleg ca nu ma duci la mare...?doar la munte?bil a scris:Lamisa a scris:Care sunteti urmatorii la concediu, am aflat ca v au ajuns caldurile, ine pleaca acum este norocos:)
cine pleaca ..la urma ...se da cu sania
Joi 30 Iul 2015, 20:19
Vizitator
Vizitator
Cu drag Donna, pe caldura asta e bine sa evitam alcoolul, nu ca altfel ne-am omori, dupa el.
Joi 30 Iul 2015, 20:23
Donna
Girl's
Eh, logic că nu se consumă tărie pe căldură, iese belea mare, poţi face ,,poc'' la propriu:)) Eu mă simt rău, cred că e efectul advers al unei discuţii cu cineva nesuferit:) dar rău de abia pot sta pe scaun, aşa sunt eu, înmagazinez energiile negative....
Joi 30 Iul 2015, 20:46
Mihaela
Girl's
Cris nu glumesc,tuna si fulgera...eu sunt ca de obicei sub cires ma gandesc sa stau putin in ploaie,oare o fi bine sau nu?
Joi 30 Iul 2015, 21:07
Mihaela
Girl's
Donna nu stau in ploaie imi e frica sa nu racesc dupa caldura de azi..
Vin 31 Iul 2015, 08:21
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata, la mine ploua si acum, cu tunete si fulgere, o incantare. Multumesc pentru cafea Donna si o zi superba tuturor.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum