Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 30 Iul 2015, 08:02
Donna
Girl's
Cred că am apăsat din greşeală ,,edit'' în loc de ,,quote'', altă explicaţie logică nu am! Mă perturbaseră dezastrele prevăzute de astre pentru zodia mea!
Joi 30 Iul 2015, 08:10
Vizitator
Vizitator
Se intampla, Donna, nu stii? Cine nu munceste nu greseste. N-o lua in seama pe Mercedesa azi.
Joi 30 Iul 2015, 08:35
butterfly
Girl's
Daisy scumpa mea o zi minunata ca tine iti doresc
Eu am mai tras un pui de somn
Eu am mai tras un pui de somn
Joi 30 Iul 2015, 08:39
Vizitator
Vizitator
Buna Fly, asa si trebuie, sa faci ce doresti in vacanta. Cu cine ai dormit o ora?
Joi 30 Iul 2015, 08:43
butterfly
Girl's
Cu gandul laaaaa...dar nu zic, persoana importanta
Ma trezisem prea dimineata si m-a furat iar somnul
Dar macar am pregatit cafeaua ptr voi
Ma trezisem prea dimineata si m-a furat iar somnul
Dar macar am pregatit cafeaua ptr voi
Joi 30 Iul 2015, 08:44
butterfly
Girl's
Nu te-ai topit de caldura? Am vazut la tv ca e jale in sudul tarii
Joi 30 Iul 2015, 08:48
Vizitator
Vizitator
Da, ai fost o draguta, ca de obicei si ne-ati rasfatat si tu si Donna, multumesc. Ce planuri ai azi, adica ce planuri au copii cu tine azi? Doar azi nu-i maine, Fly !
E foarte cald, e adevarat, am avut cod rosu de caldura, am evitat cat de mult posibil sa stau pe-afara, la birou si acasa aer conditionat, altfel as fi dormit in cada.
E foarte cald, e adevarat, am avut cod rosu de caldura, am evitat cat de mult posibil sa stau pe-afara, la birou si acasa aer conditionat, altfel as fi dormit in cada.
Joi 30 Iul 2015, 08:58
butterfly
Girl's
Azi nu stiu ce vom face, ieri am facut cumparaturi (mici cadouri din partea Alinei ptr toti) si am primit si eu o geanta super .
Pana plecam o sa mergem zilnic la plaja, ca oricum nu stam mai mult
de o ora jumate, mai mult dureaza pregatitul ptr plaja
Oooo daaa maine seara ...eeei ma simt ca o adolescenta sper ca refuzul amintit de Mercedasa sa nu fie din partea lui
Pana plecam o sa mergem zilnic la plaja, ca oricum nu stam mai mult
de o ora jumate, mai mult dureaza pregatitul ptr plaja
Oooo daaa maine seara ...eeei ma simt ca o adolescenta sper ca refuzul amintit de Mercedasa sa nu fie din partea lui
Joi 30 Iul 2015, 09:06
Vizitator
Vizitator
Doamne fereste, sa nu fie, de fapt sunt sigura ca nu este. Ma bucur din tot sufletul pentru tine.
Joi 30 Iul 2015, 09:26
butterfly
Girl's
Multumesc iubita mea si eu iti doresc tie tot binele din lume si sa fii iubita si respectata asa cum meriti
Joi 30 Iul 2015, 09:38
butterfly
Girl's
Pff o poza amarata sunt convinsa ca Daisy vroia un sufletel insufletit
Joi 30 Iul 2015, 09:39
butterfly
Girl's
butterfly
Girl's
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata Cris, daca tu nu-mi indeplinesti toate dorintele apai cine? Tre sa pup monitoru' ?
Fly, calul de dar nu se cauta la dinti.
Fly, calul de dar nu se cauta la dinti.
Joi 30 Iul 2015, 09:40
Vizitator
Vizitator
Ssssttt...taci mai ca asta e modelul, sa se hotarasca...daca vrea unu osos cu plete?
Joi 30 Iul 2015, 09:44
butterfly
Girl's
Pfff citisem unul osos cu piele )) tu-i mama lui de soare ca bate in parbrizCris a scris:Ssssttt...taci mai ca asta e modelul, sa se hotarasca...daca vrea unu osos cu plete?
Joi 30 Iul 2015, 09:50
Vizitator
Vizitator
Bronz de vara asta nu am...altceva?daisy a scris: Acum emit si pretentiile, mai bonzat nu se poate?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum