Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mier 29 Iul 2015, 22:39
Vizitator
Vizitator
Eu stiam poanta aia cu...''ce se intampla daca are loc o explozie demografica intr-o zona erogena? - se declara zona zoster''.Donna a scris:Am făcut trimitere la un banc, făceau ăştia mai demult un interviu la mişto: ,,Care credeţi că sunt cele mai erogene zone ale României?''
Răspunsul preponderent, - Vrancea !!
Mier 29 Iul 2015, 22:48
Donna
Girl's
Eu o sa zic pas, nici aici nu mă încadrez, ce mai...v-am zis că râmân fată mare!
Mier 29 Iul 2015, 22:52
Donna
Girl's
Nu mă cere nimeni, Miha, împletesc coadă albă şi nu mă mărit!! dar vin la nunta ta!
Mier 29 Iul 2015, 22:57
Mihaela
Girl's
daca vi la nunta mea...te pun domnisoara de onoare si te mariti imediat dupa mine
Joi 30 Iul 2015, 07:13
butterfly
Girl's
Buna dimineata si frumoasa sa va fie ziua de azi. Cu o cafeluta si un gand bun va astept in cafeneaua albastra
sa aveti liniste si pace si iubirea sa va dea tarcoale
sa aveti liniste si pace si iubirea sa va dea tarcoale
Joi 30 Iul 2015, 07:14
Donna
Girl's
Am scris amândouă odată, e semn bun, forumiştiivor avea o zi pe cinste!
Joi 30 Iul 2015, 07:17
butterfly
Girl's
Buna dimineata si pupic Donna
Nu mai am somn
Multumesc de urare o zi calma si fara stress iti doresc
Nu mai am somn
Multumesc de urare o zi calma si fara stress iti doresc
Joi 30 Iul 2015, 07:20
butterfly
Girl's
Daaaaa un dejun copios, o cafea sa le indulceasca ziua zi un pupic sa le incalzeasca sufletulDonna a scris:Am scris amândouă odată, e semn bun, forumiştiivor avea o zi pe cinste!
Joi 30 Iul 2015, 07:21
butterfly
Girl's
Daaaaa un dejun copios, o cafea sa le indulceasca ziua zi un pupic sa le incalzeasca sufletulDonna a scris:Am scris amândouă odată, e semn bun, forumiştiivor avea o zi pe cinste!
Joi 30 Iul 2015, 07:34
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata si o zi frumoasa ! Multumesc Fly si Donna, ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti cu un mic dejun la pat in miros de trandafiri? Mai mergea si-un sufletel, dar hai sa nu fiu carcotasa.
Joi 30 Iul 2015, 07:44
Donna
Girl's
Neaţa bună. Daisy, bine ai venit, draga mea!:)Eu am făcut tot ce am putut să vă fac ziua frumoasă, sper să se îndeplinească şi partea cu sufleţelul..
Joi 30 Iul 2015, 07:50
Vizitator
Vizitator
Desigur Donna si apreciez foarte tare tot ce faci, sufletelul depinde de fiecare din noi daca avem norocul sa-l gasim, sa-l recunoastem si sa-l pastram. Glumeam mai sus.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum