Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mier 29 Iul 2015, 20:44
Mihaela
Girl's
Multumesc bil...pt mine ai pastrat tot ce e mai bun pot sa impart cu fetele nu,nu te superi?
Mier 29 Iul 2015, 20:53
bil
Membri
daca iti face placereMihaela a scris:Multumesc bil...pt mine ai pastrat tot ce e mai bun pot sa impart cu fetele nu,nu te superi?
ce-i a lor e pus deoparte...
asta era special ptr tine
Mier 29 Iul 2015, 21:01
Mihaela
Girl's
Stiu.. dar i-am promis Doonei ca impart cu ea tot ce am..bil a scris:bMihaela a scris:Multumesc bil...pt mine ai pastrat tot ce e mai bun pot sa impart cu fetele nu,nu te superi?
daca iti face placere
ce-i a lor e pus deoparte...
asta era special ptr tine
Mier 29 Iul 2015, 21:08
Donna
Girl's
Mihaaa, te dezleg de promisiune, nu mai zi aşa, să nu gândească Bil că îl împărţim şi pe el!
Mier 29 Iul 2015, 21:11
bil
Membri
mersy Donna..ce grijulie estiDonna a scris:Mihaaa, te dezleg de promisiune, nu mai zi aşa, să nu gândească Bil că îl împărţim şi pe el!
imi place...bratara ta..e superba
Mier 29 Iul 2015, 21:12
Mihaela
Girl's
Asta a fost si ideia...sa vad ce spune elDonna a scris:Mihaaa, te dezleg de promisiune, nu mai zi aşa, să nu gândească Bil că îl împărţim şi pe el!
Mier 29 Iul 2015, 21:15
Donna
Girl's
Mulţumesc, Bil, sunt fan argint, aur nu port.
Cris, e una din cele mai erogene zone ale mele
Miha, papă îngheţata toatăăăă!
Mier 29 Iul 2015, 21:19
Vizitator
Vizitator
Donna a scris:Cris, e una din cele mai erogene zone ale mele
Vezi ce repede am aflat ce ma interesa? Restul le descopar eu
Mier 29 Iul 2015, 21:21
Donna
Girl's
Am făcut trimitere la un banc, făceau ăştia mai demult un interviu la mişto: ,,Care credeţi că sunt cele mai erogene zone ale României?''
Răspunsul preponderent, - Vrancea !!
Răspunsul preponderent, - Vrancea !!
Mier 29 Iul 2015, 21:22
Mihaela
Girl's
Inghetata o impart cu tine,pe bil..nuDonna a scris:Mulţumesc, Bil, sunt fan argint, aur nu port.
Mier 29 Iul 2015, 21:24
Kery
Membri
Miha eu zic sa-mi lasi mie inghetata sa o impart cu Dona si tu sa-l patrezi pe Bil...NU e mai bine asa?
Mier 29 Iul 2015, 21:29
Mihaela
Girl's
Nu m-ar deranja daca veti simti amandoiDonna a scris:NIci nu mă gândesc să atentez la Bil, stai liniştită!
Mier 29 Iul 2015, 21:30
Mihaela
Girl's
E bine si asa,oricum bil ma scoate la inghetata,asa vom savura inghetata impreunaKery a scris:Miha eu zic sa-mi lasi mie inghetata sa o impart cu Dona si tu sa-l patrezi pe Bil...NU e mai bine asa?
Mier 29 Iul 2015, 21:31
bil
Membri
ALOOO........Kery a scris:Miha eu zic sa-mi lasi mie inghetata sa o impart cu Dona si tu sa-l patrezi pe Bil...NU e mai bine asa?
PANA AICI CU DEMOCRATIA,DA?????
..inghetata e a Mihaelei ...si o mamanca singura...
...AM ZIS
Mier 29 Iul 2015, 21:32
Kery
Membri
Bine Miha..atunci da-mi voie inghetata ta sa i-o cedez Donei..Eu imi iau o bere..
Mier 29 Iul 2015, 21:34
Mihaela
Girl's
Si daca vreau sa o mananc cu tine...ma refuzi?bil a scris:ALOOO........Kery a scris:Miha eu zic sa-mi lasi mie inghetata sa o impart cu Dona si tu sa-l patrezi pe Bil...NU e mai bine asa?
...AM ZIS
Mier 29 Iul 2015, 21:37
bil
Membri
Mihaela a scris:Si daca vreau sa o mananc cu tine...ma refuzi?bil a scris:ALOOO........Kery a scris:Miha eu zic sa-mi lasi mie inghetata sa o impart cu Dona si tu sa-l patrezi pe Bil...NU e mai bine asa?
...AM ZIS
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum