Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 04 Aug 2015, 08:35
butterfly
Girl's
Buna dimineata si buna sa va fie inima. Va intampin cu ganduri bune si o cafea sa va indulceasca sufletul, o limonada sa va racoreasca ziua si o ciocolata sa va catifeleze buzele
Mar 04 Aug 2015, 08:37
Donna
Girl's
Flyyyyy, bine te-am regasit!!! iarasi s-au suprapus bunatatile noastre!
Mar 04 Aug 2015, 08:44
Donna
Girl's
Pai tocmai, e mai mult de savurat! Ce ai mai făcut, Fly? ce face îngeraşul de Silvia?
Mar 04 Aug 2015, 08:50
butterfly
Girl's
Multumesc de intrebare Donna, am petrecut un weekend de vis, m-am plimbat si ma joc zilnic cu Silvia, e un copil care iti solicita toata atentia si grija dar merita e un ingeras minunat. M-am obisnuit atat de tare cu ea incat nu stiu ce voi face cand va trebui sa plec
Mar 04 Aug 2015, 08:58
Donna
Girl's
Draga mea, nu ştiu care filosof francez spunea ca a pleca e totuna cu a muri putin. O sa suferi, dorul e ceva firesc, el ne arata ca suntem vii, ca respiram si ca putem crede in ceva.
Esti un om frumos, Fly! Iti spun eu ce vei face! Vei numara zilele pana la urmatoarea revedere!
Esti un om frumos, Fly! Iti spun eu ce vei face! Vei numara zilele pana la urmatoarea revedere!
Mar 04 Aug 2015, 11:56
Lamisa
Admin
Buna ziua, o zi frumoasa sa aveti, cu mult soare si locuri racoroase unde sa va pititi
Scuze ca nu sunt prea vorbareata dar am niste probleme destul de grave, nu ma refer la cele de pe forum, acesta este motivul pentru care sunt mai absenta.
S fiti cuminti dar nici nu exagerati : P
Scuze ca nu sunt prea vorbareata dar am niste probleme destul de grave, nu ma refer la cele de pe forum, acesta este motivul pentru care sunt mai absenta.
S fiti cuminti dar nici nu exagerati : P
Mar 04 Aug 2015, 12:05
HBB
Girl's
Buna, lamisa! Iti doresc sa-ti rezolvi problemele in cel mai bun mod pentru tine!
Mar 04 Aug 2015, 13:52
HBB
Girl's
Buna, daisy!!! Eu sunt vesela, sanatoasa, si cu morcovul in fund cu tot cu frunze!!! De la servici, probleme.....
Tu?
Tu?
Mar 04 Aug 2015, 13:53
Vizitator
Vizitator
Am si eu de lucru, dar morcovul imi place sa-l rontai. Fir-ar ele de probleme !
Mar 04 Aug 2015, 13:59
HBB
Girl's
Toate trec...numai ca iar ma curentez! Facui impamantarea, acum astept sa vad ce se mai intampla!
Mar 04 Aug 2015, 14:13
Vizitator
Vizitator
Astazi am scapat de asta, dar ieri mi s-a intamplat si mie, cred ca de la oboseala si caldura. Azi stau cu sticla de 2l de apa si am baut jumatate, dar nu stiu daca mai reusesc. Nu-mi place apa, o sa ma apuc de alcool.
Mar 04 Aug 2015, 15:06
HBB
Girl's
Nu, lamisa. Imi pun mainile pe solduri, cu degetele mari orientate spre fata si cu restul palmei spre spate, si ma plimb cu mainile de la sold spre talpi de cateva ori.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum