Rezumarea primului mesaj :
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
GATA, GATA!! Deci un fel de carnat...dar imi dai din inghetata ta ori mai salivez mult dupa ea?Apollonia a scris:...iar intelegi ce vrei tu!....este virgula intre mortadela si......un fel de hamburgeri!...deci nu mortadela este un fel de hamb.....GATA!!! Capito???
nu e de la net cris,ca doar aici nu merge!Cris a scris:Nimic, ai tu semnal mai bun la net
hai taci,si invatane,ca ma oftic daca nu bag,poza evidentCrazyHors a scris:Fac greva pozelor cu muzica, asa imi trebuie daca-s batar la cap
Mihaela a scris:nu e de la net cris,ca doar aici nu merge!Cris a scris:Nimic, ai tu semnal mai bun la net
Ai dreptate!!! Tocmai bagasem si eu link-ul ala bine , vazusem cum devine treaba cu adresa imaginii dar tot nu iesea..Pt ca habar nu are sa explice..A cedat cand mai era atat de putin...Probabil ca e vorba de orgoliu..Un orgoliu tampit de-a dreptul pt ca nu vad ce rezonanta poate avea?! Ce satisfactie poti avea inchizand un topic interesant pt ca nu esti in stare sa explici LOGIC cateva chestii simple, elementare ???!!Mihaela a scris:sunt foarte suparata,dupa ce m-am chinuit atat,in cele din urma am reusit dar nu stiu cum,si cad sa o iau cu reconstituirea,a-ti inchis topicul,nici nu o sa mai intru aici,adio!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum