Rezumarea primului mesaj :
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Ultima editare efectuata de catre Kery in Mier 06 Mai 2015, 11:52, editata de 1 ori
Apollonia a scris:....gravizii doar la neurochirurgie!
Apollonia ce tot spui tu acolo?! Sunt intr-adevar unii care ar trebui lobotimizati dar pt ca mi-am exprimat si eu dorinta de dulce tu razi de mine..amaro ce esti?Apollonia a scris:....gravizii doar la neurochirurgie!
Da..este posibil..Chiar mi-au trecut niste versuri prin cap...mai fata cateodata mintea de la graviditate evident...Apollonia a scris:...unitatea de masura a nostalgiei o fi dorul? ...si eu ma intreb!
Io oi fi avand voie...N-am mai putut modifica...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pai si in carantina cine are grija de mine?! Ca delirez si cine stie ce dracusori, ce lilieci inaripati mi se pare ca ma ataca si...Sigur nu-mi dai si mie din inghetata ta? Hai te roooog fruumooos...Apollooniia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Apollonia a scris:Kery....stai departe de mine....esti virusat, ai febra si incepi sa delirezi!....de nu te astamperi , te bag la carantina! Am zis!!!!!
Sper ca nu e aia in care apar dezbracat??!! :2780140460:Apollonia a scris:...rasfoiesc o revista!
Apollonia a scris:....mananc kiwi sa-mi treaca pofta de mamaliguta!.....mamaaaaaa, da' ce-as manca una topanita....sau "taci si-nghite"....orice, numai sa scrie mamaliga pe ea! .....sa nu mai vad: dovleceii, frunze de buruieni, paste, mozzarella, zamachisa de-a lor, mortadela , un fel de hamburgheri...si cam atat(cam asta este meniul meu)
Mihaela a scris:va citesc!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum