La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Por favor, faça o login para responderVin 01 Mai 2015, 09:57
Mihaela
Girl's
acum as vrea sa ma simt mai bn,sa ies undeva cu voi,dar cum sunt racita nu pot bea,deci voi umbla cu lapticul dupa mn
Vin 01 Mai 2015, 10:12
Kery
Membri
Crazy nu rade mey... Mihaelita stai..stai pe-aproape, ia-ti si lapticul da' ai grija la virusi ca ne dau astia in judecata..clientii! Ei saraci vin sa bea o cafeluta, un capucino, expresso sau ma rog si altceva..si n-avem niste masti de protectie pe stoc..ca de-astea n-a zis numenea sa luam! Deci la clatite inainte! Dar numai dupa ce-ti pui mascutza poti baga manuttza in aluat....
Vin 01 Mai 2015, 10:29
Mihaela
Girl's
lasa ca stau eu linistita in patut nu mai vreau nimic de la voi si cu voi,mergeti voi si va distrati :1455560159: :3233332821:Kery a scris:Crazy nu rade mey... Mihaelita stai..stai pe-aproape, ia-ti si lapticul da' ai grija la virusi ca ne dau astia in judecata..clientii! Ei saraci vin sa bea o cafeluta, un capucino, expresso sau ma rog si altceva..si n-avem niste masti de protectie pe stoc..ca de-astea n-a zis numenea sa luam! Deci la clatite inainte! Dar numai dupa ce-ti pui
, mascutza poti baga manuttza in aluat....
Vin 01 Mai 2015, 11:07
Kery
Membri
Mihaela a scris:lasa ca stau eu linistita in patut nu mai vreau nimic de la voi si cu voi,mergeti voi si va distrati :1455560159: :3233332821:Kery a scris:Crazy nu rade mey... Mihaelita stai..stai pe-aproape, ia-ti si lapticul da' ai grija la virusi ca ne dau astia in judecata..clientii! Ei saraci vin sa bea o cafeluta, un capucino, expresso sau ma rog si altceva..si n-avem niste masti de protectie pe stoc..ca de-astea n-a zis numenea sa luam! Deci la clatite inainte! Dar numai dupa ce-ti pui
, mascutza poti baga manuttza in aluat....
Da' de ce draga? DE ce sa stai...lemn Tanase?! Iar ca sa iesim nu trebui mai-nainte sa intram? Pai?! Dec...i unde intram s-avem de unde iesi?
Vin 01 Mai 2015, 11:12
Mihaela
Girl's
eu nici nu intru nici nu ies,m-am suparat pe toata lumea,gata :4077186317:
Vin 01 Mai 2015, 11:28
Mihaela
Girl's
mentosane imparte doar o singura persoana,da!?ce ori v-ati facut toti dilari?
Vin 01 Mai 2015, 11:56
Mihaela
Girl's
nu stiu daca am scris corect,ca eu nu ma cunosc cu destea,sunt vanzatori abulati,ce vand la colt de stradaCrazyHors a scris:Ce inseamna, dilari?
Vin 01 Mai 2015, 12:42
Kery
Membri
Bine...bine mistAr Crazy....Mai vorbesc eu cu don'soara contabila sa reinoiasca stocul de banane?
Vin 01 Mai 2015, 13:12
Kery
Membri
Crazy fi-ti-ar starea-a dreaq de prima primata..dupa OUM.... ti-am spus sa nu scoti capu' pe fereastra!!
Acum vrea lumea de pe strada aia paralela sa afle povestea ursului si-a labei lui..a babei lui ..na ca m-am si zapacitt!
Acum vrea lumea de pe strada aia paralela sa afle povestea ursului si-a labei lui..a babei lui ..na ca m-am si zapacitt!
Vin 01 Mai 2015, 13:25
Vizitator
Vizitator
Nu prea inteleg ce e cu topicul asta pe aici....este unu identic la Katerinci si aberatii.
Vin 01 Mai 2015, 13:30
Mihaela
Girl's
scz seful,cred ca eu sunt de vina,din cauza boli nu mai vad bn,si am luoat-o pe basbaitelea
Vin 01 Mai 2015, 13:31
Kery
Membri
Nu era patroane....iti jur ca nu era!! Si cand don'soara contabila a zis ca nu mai exista favoritul scotocind prin arhiva..eu plecasem cu cateva minute mai edvrema ...ei bine am bagat mana-n joben si-a aparut topicul! De la Televiziune si Cinema direct..dar sincer sa fiu habar nu am de ce??!! Am observat ulterior cand ma dadeam cu parfum sa miros neapetisant sa nu ma consume fetele pe drum..Ca am plecat in oras dup-aia..Eeei e poveste asta..Au vrut sa-l ia si pe Crazy..si l-au luat pana la urma! Din nefericire s-a adunat lumea ca la circ...
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum