am perdut povestiile de aseara,in seara asta va spun eu povestea scufitei rosii si lupul ce nu isi mai termina tigara sa o impace pe scufita ,care plangea cu lacrimi. de crocodil,ce tare nu vad ce scriu,dar nu conteaza,eu scriu in continuoare
Si...miroase a cafea? Al dracu lupu' asta: s-a dat cu aroma puturoasa de cafea..De, daca stocul e expirat si comanda nu s-a mai dat pt reinoirea lui...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...unde santeti????? unde-ati fost??? astept un raspuns la urmatorul ..citat
In lumea actuala se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea Bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc... Buna seara...servus draga
hai sa-ti raspund cu un citat: "Femeia este iubita asa cum e iubita muzica, e iubit luxul. Este spirituala sau este sentimentala si este dorita. ... Dar ceea ce ea crede, ceea ce simte, ceea ce poarta in gand… nu intereseaza pe nimeni.