Rezumarea primului mesaj :
ai dreptate chiar se lasa seara...
ai dreptate chiar se lasa seara...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
ancaflavia a scris:Va pup pe toti Si va doresc o seara placuta
soro,dar ce muschi tea crescut,mai ai si alti?sweety_me a scris:Am si eu o poveste ...la ceas tarziu in noapte....
Neo...nu exista...neo sunt tot eu...na )
mai mia-as face si eu vreo doua,dar dupa nu o sa mai stiu care sunt ale mele,si acum ma speri de poza measweety_me a scris:Nu ti-am zis ca toate conturile sunt aoe mele? Inclusiv al tau...
Pfff...esti dus si tu
ancaflavia a scris:Am intrat de putine ori, insa observ ca s-au facut ceva schimbari pe aici :1074956660:
Si acum mi-aduc aminte cu mare placere micile noastre schimburi de replici
A fost o mare placere sa fiu membra voastra o perioada si un deliciu sa ma razboiesc cu altii iar LAmisa sa-mi tina partea Vremurile insa s-au schimbat, dar userii sper sa ramana la fel de glumeti si curtenitori , pentru ca aici nu avem ce imparti, decat cateva minute sau ore de replici virtuale
nici Emil nu stie cine esti cu adevarat dar iti daruieste un buchet de crini IMPERIALI :1074956660:popicanik a scris:ancaflavia a scris:Am intrat de putine ori, insa observ ca s-au facut ceva schimbari pe aici :1074956660:
Si acum mi-aduc aminte cu mare placere micile noastre schimburi de replici
A fost o mare placere sa fiu membra voastra o perioada si un deliciu sa ma razboiesc cu altii iar LAmisa sa-mi tina partea Vremurile insa s-au schimbat, dar userii sper sa ramana la fel de glumeti si curtenitori , pentru ca aici nu avem ce imparti, decat cateva minute sau ore de replici virtuale
nu stiu cine esti dar ...te pup apasat:))) imi place ce ai spus...sper ...sa te ti de cuvant
eu stiam cine esti,si nu sunt suparata ca doar tu ai primit floriancaflavia a scris:Greu de crezut ca nu se stie cine sunt Am scris si la prezentare, daca imi aduc bine aminte
Sunt Anca. Aceeasi de pe cuplari
Acum nu cred sa mai primesc crinii, asa ca nu te mai supara degeaba Miha
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum