Rezumarea primului mesaj :
ai dreptate chiar se lasa seara...
ai dreptate chiar se lasa seara...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Tu sa ti-o iei sau eu?ancaflavia a scris:Pai ce-oi vrea sa alerg pe langa tine ? Sa ma prinda LAmisa si sa mi-o iau, neeee
Prefer sa stau in spatele cuiva
Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
..esti pregatita?ancaflavia a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
:2210319368:
Black Widow a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
Nu mai bine ti faci o pulpita cu salata? Nu se combina carnea cu cartofii, mai ales ca faci sala. Instructorul ala e de acord cu combinatia asta?
sa vezi? nu sa mananci???ancaflavia a scris:Si eu vreau sa vad...niste muschiulet Se pune ?
Marius a scris:..esti pregatita?ancaflavia a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
Marius a scris:Black Widow a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
Nu mai bine ti faci o pulpita cu salata? Nu se combina carnea cu cartofii, mai ales ca faci sala. Instructorul ala e de acord cu combinatia asta?
nu trebuie sa intreb instructorul , pentru ca am facut si eu sport si stiu ce trebuie mancat.. numai ca eu nu mananc doar pt ca fac sala.. eu mananc ca mie fomica si pap cam orice
Marius a scris:sa vezi? nu sa mananci???ancaflavia a scris:Si eu vreau sa vad...niste muschiulet Se pune ?
fara pijama , cand imi este foame nu mai tin cont ..trebuie mai intai sa pap iar dupa vom vedea..)ancaflavia a scris:Marius a scris:..esti pregatita?ancaflavia a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
Pijamaua n-o dau jos
orice e letal pana la urma..!!! omu mananca ce are si ce vrea.. daca ar fii asa sa mancam numai ceea ce trebuie ar trb sa avem un super bugetBlack Widow a scris:Marius a scris:Black Widow a scris:Marius a scris:Eu dupa ce am venit de la sala.. Imi fac o pulpita de pui cu cartofi natur..Vrea cineva?
nu trebuie sa intreb instructorul , pentru ca am facut si eu sport si stiu ce trebuie mancat.. numai ca eu nu mananc doar pt ca fac sala.. eu mananc ca mie fomica si pap cam orice
Combinatia e letala
Emil sincer si daca eram fibrat, nu faceam asa cevaEmil a scris:arata o poza fetelor cu tine bustul gol..sa vada ce baiat de baiat fibrat
ancaflavia a scris:Sa ai pofta, ca tu ma ispitesti si vrei sa ma fac cat elefantul
Iote cum am pierdut o invitatie la papa, si cand te gandesti ca era si moca :4077186317:
da.. eu mananc orice, dar sala e sala.. pana nu dau cel putin 1000 de calori .. nu ies din sala..Emil a scris:ai dreptate..dar daca se poate sa ne mentinem de ce nu//
Marius a scris:ancaflavia a scris:Sa ai pofta, ca tu ma ispitesti si vrei sa ma fac cat elefantul
Iote cum am pierdut o invitatie la papa, si cand te gandesti ca era si moca :4077186317:
daca ai pofta , vii si iti voi da la pachet.. nu ma supar..!!! nu te vei face cat elefantul ...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum