Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Cris a scris:Cu manecute sau fara?
Cris a scris:Fain asa...usor stanga, usor dreapta si voila...
Cris a scris:Asa deci...
Noapte frumoasa!Cris a scris:Pana ne apucam de...impletit, va spun noapte buna si pe maine dimi la un cafeu.
Fac cinste
gata cu distractia? la fix am ajunsRatzusca a scris:Noapte frumoasa!Cris a scris:Pana ne apucam de...impletit, va spun noapte buna si pe maine dimi la un cafeu.
Fac cinste
am uitat:)))nu cunosc...codul bunelor maniere totusi,fac un efort si dau un buna seara...la toata lumea...care nu prea este as manca o ratzusca...de preferat la cuptor cu garnitura de cartofi si ...musdei de usturoi slabe sperante...una singura sunt obosit si n-am chef de alergat:)))sweety_me a scris:Sefuuu plecasi? ...noapte buna
Popica ik...buna seara
treaba ta:))o sa te rogi de mine...sa te mananc:)))imbatranesti tu parca te vad... ca o sa-ti doresti ...sa fi facuta supa:)))Ratzusca a scris:Heloouu ! popi' inca nu am plecat Pune ti pofta n cui ...ca nu stau sa ma papi...
popicanik a scris:treaba ta:))o sa te rogi de mine...sa te mananc:)))imbatranesti tu parca te vad... ca o sa-ti doresti ...sa fi facuta supa:)))Ratzusca a scris:Heloouu ! popi' inca nu am plecat Pune ti pofta n cui ...ca nu stau sa ma papi...
acuma...nu te umfla in pene:))) mai cunosc eu o ratzusca...care o face... pe cocosulMihaela a scris:Ma bucur când aud asta!
popicanik a scris:sunt aici...pentru tineMihaela a scris:Buna popi.veniș?
popicanik a scris:acuma...nu te umfla in pene:))) mai cunosc eu o ratzusca...care o face... pe cocosulMihaela a scris:Ma bucur când aud asta!
lasa-ma sa ma umflu in peneca pana acu am fost teistăpopicanik a scris:acuma...nu te umfla in pene:))) mai cunosc eu o ratzusca...care o face... pe cocosulMihaela a scris:Ma bucur când aud asta!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum