Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela a scris:http.bella.all-up.comRatzusca a scris:Fir aaar ! Imi mai da si mie cineva adresa ? ca am cautato si n o gasesc... linkul de aici ,pe care dau copy-paste / ca nu ma pricep altfel/ ) sa l dau mai departe
te iau.dar tii tu umbrela ca ploua.iar eu sa ma cuibaresc la brațul tau. :255313712:Cris a scris:Vreau si io
ma îmbrac daca vrei tu.ma dezbrac tot daca vrei tu.dar daca răcesc.ai incurcat-oCris a scris:No...imbraca-te sa te (), dezbraca-te ca nu te mai ...
stiu eu sa te răcesc.sa te vad pe tine ce faciCris a scris:Na, pai si daca ma infierbant eu, o incurci si tu
nu.in unele locuri lipsa.pt ca nu vreau sa te obosesc prea tare si sa-ti pierzi potenta ups potentialul.mai bn axeaza-te pe un singur tacâm si foreaza la maxim.Cris a scris:Eeee, vrei sa si vezi...tacam complect
Ratzusca a scris:Acu ' am dat sifonierul in toate cele... Merg la o petrecere si nush' cu ce sa ma imbrac :1074956660: Am doo optiuni cu pantalon ,fara pantalon ....
Mihaela a scris:Fara.direct in ghete mergi fara mn?
Kery a scris:Ratzusca a scris:Acu ' am dat sifonierul in toate cele... Merg la o petrecere si nush' cu ce sa ma imbrac :1074956660: Am doo optiuni cu pantalon ,fara pantalon ....
Incearca celelalte doo optiuni: cu fustitza si fara fustitza
Colt...asa-ti trebe, daca nu ai fost cumintesweety_me a scris:Acum stau la clt
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum