Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
noapte buna mamy daca vrei...mai staiMihaela a scris:noapte buna mamy :1561752701:Ratzusca a scris:upss! am citat gresit .. sory....Noapte buna! copiiiiiiiiiiii
nu recunoscRatzusca a scris:popicanik a scris:sunt aici...pentru tineMihaela a scris:Buna popi.veniș?
tradatorule!
miha,vezi ca este geloasa pa tine mamyMihaela a scris:Vrei sa facem noapte alba?
nu are cum sa fie geloasa pe fiisapopicanik a scris:miha,vezi ca este geloasa pa tine mamyMihaela a scris:Vrei sa facem noapte alba?
las-o ...sa se culce
Mihaela a scris:nu are cum sa fie geloasa pe fiisapopicanik a scris:miha,vezi ca este geloasa pa tine mamyMihaela a scris:Vrei sa facem noapte alba?
las-o ...sa se culce
Lamisa a scris:Pici cat doi chinezi ca nu ai masurile lor
a fost buna asta.dar ma cam sperie faptul ca chinezi sunt foarte rapizi si rezistenti.chiar face cat doi?Lamisa a scris:Pici cat doi chinezi ca nu ai masurile lor
Mihaela a scris:a fost buna asta.dar ma cam sperie faptul ca chinezi sunt foarte rapizi si rezistenti.chiar face cat doi?Lamisa a scris:Pici cat doi chinezi ca nu ai masurile lor
nu cred ca vreau să-l vad.ma sperie doar gandulLamisa a scris:Mihaela a scris:a fost buna asta.dar ma cam sperie faptul ca chinezi sunt foarte rapizi si rezistenti.chiar face cat doi?Lamisa a scris:Pici cat doi chinezi ca nu ai masurile lor
Nu il vezi destul de rapid? Si nu uita ca acuma misca lent, sa-l vezi de e inghesuit cu ce talent misca
bn fie cum zici tu.dar sunt curioasa acumLamisa a scris:Foarte bine, lasa ca ajunge ca ador eu gandul
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum