Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderVin 08 Mai 2015, 20:13
Kery
Membri
Te-am avertizat si dincolo de gard..daca-i sufli ceva te-am desumflat! Sa vezi ce te rogi sa te mai umflu la loc..Sufletu'
Vin 08 Mai 2015, 23:03
Kery
Membri
I-ai...suflat ceva? Daca da..coada ei pe spinarea ta sa cada!Mihaela a scris:vise nene vise :1074956660:
Vin 08 Mai 2015, 23:26
Mihaela
Girl's
sa ma cobor la nivelul tau?Kery a scris:Macane..da' sa nu musti capul la ratoi!
Vin 08 Mai 2015, 23:30
Mihaela
Girl's
hai sa-ti spun ceva dony,tu vrei sa glumesti dar nu iti iesa mereu,si ajungi sa faci omul sa se scarbeasca de tine,eu sunt o fata fina tin la glume ,dar nu sari calul,vreau sa-ti amintesc ca ai mai sarit odata calul pe cuplari,si te-am ignorat nu ti-am rasp cu aceias moneda,nu ma face sa repet,invata sa glumesti fara sa superi,eu un sfat prietenesc.Mihaela a scris:sa ma cobor la nivelul tau?Kery a scris:Macane..da' sa nu musti capul la ratoi!
Vin 08 Mai 2015, 23:39
Kery
Membri
Esti tulburata de la raceala..visezi vrajitori, popi, cai verzi pe pereti ) Mergi si te culca..esti obosita..Oricum in cafenea nu mai calca nimenea!
Vin 08 Mai 2015, 23:49
RedWine
Membri
Kerry, tu chiar ai probleme la mansarda? Te-a atentionat Miha si tu, batman batman ori vrei o racoritoare, ceva?
Vin 08 Mai 2015, 23:58
Kery
Membri
Si inca ceva...Mihaelita...daca te uitai cu atentie ai fi vazut ca NU AM SCRIS INTENTIONAT "..sa nu musti CAPU LA ...ratoi"!!! Am pus articolul hotarat "l" tocmai sa arat ca glumesc..La "capu' "...Altii fac misto si-si bat joc de tine fara ca tu biata de tine sa observi macar acest lucru! Daca ai priceput ACUM ce ti-am spus e bine! daca nu poti intelege INTREABA UN PRIETEN care poate... Iar daca nu ai un astfel de prieten INTELIGENT ..stai departe! De fraierii care te iau la misto fara sa realizezi acest lucru...Eu chiar nu mi-am permis acest lucru
Ultima editare efectuata de catre Kery in Vin 08 Mai 2015, 23:59, editata de 1 ori
Vin 08 Mai 2015, 23:59
Mihaela
Girl's
lasa-l maimu,cine are urechi sa auda,cine are ochi sa vada!CrazyHors a scris:Kerry, tu chiar ai probleme la mansarda? Te-a atentionat Miha si tu, batman batman ori vrei o racoritoare, ceva?
Sam 09 Mai 2015, 00:03
Kery
Membri
Vezi ca ai raspunsul meu pa pagina anterioara.. Mihaelita. O sa mi se urasca sa le desenez la unii ceea ce vizibil pt toata lumea..
Sam 09 Mai 2015, 00:04
RedWine
Membri
Buei, noi suntem aici sa ne destindem nu sa facemi remarci intelihentiabil. Kerry, vezi sa nu te trimit nonstop la dex-uri ori sa intrebi un prieten inteligent, ma rog, pe aproape.
Sam 09 Mai 2015, 00:06
Mihaela
Girl's
dony eu am zis ce am avut de spus,daca vrei sa respecti,de bn daca nu eu nu ma cert cu tine,te ignor si gata!Kery a scris:Vezi ca ai raspunsul meu pa pagina anterioara.. Mihaelita. O sa mi se urasca sa le desenez la unii ceea ce vizibil pt toata lumea..
Sam 09 Mai 2015, 00:08
Kery
Membri
Mey M I H A E L I T A ....suna un prieten sa-ti traduca!!!!! Pricepi asa? Vrei sa-ti pun si un zambet? Poftim...
Sam 09 Mai 2015, 00:11
RedWine
Membri
Miha, eu sunt tolerant pana la un anumit punct si daca cinevs vrea racoritoare, dupa avertisment o sa-i dau cognac moka.
Zilele urmatoare e soare in Tenerife
Sam 09 Mai 2015, 00:16
Mihaela
Girl's
dony cum vezi tu in curtea altuia ceia ce nu vad alti,iar in curtea ta nu vezi,ok te-am atentionat tu ai luoat aminte,hai sa incheiem,si stai linistit ca imi port singura de grija,si stiu sa-i pun la punct pe cei ce zici tu ca ma iau la misto,cu toate ca eu nu am observat,dar am sa ma uit mai bn!Kery a scris:Si inca ceva...Mihaelita...daca te uitai cu atentie ai fi vazut ca NU AM SCRIS INTENTIONAT "..sa nu musti CAPU LA ...ratoi"!!! Am pus articolul hotarat "l" tocmai sa arat ca glumesc..La "capu' "...Altii fac misto si-si bat joc de tine fara ca tu biata de tine sa observi macar acest lucru! Daca ai priceput ACUM ce ti-am spus e bine! daca nru poti intelege INTREABA UN PRIETEN care poate... Iar daca nu ai un astfel de prieten INTELIGENT ..stai departe! De fraierii care te iau la misto fara sa realizezi acest lucru...Eu chiar nu mi-am permis acest lucru
Sam 09 Mai 2015, 00:17
Kery
Membri
Du-te buey cu metrou' .. Noroc c-a bagat Mazare tramvai in C-ta ca-n Bucuresti sarea-ti peste linii sa nu va curentati...
Sam 09 Mai 2015, 00:19
Mihaela
Girl's
maimu,nu e nevoie sa decurgem la astea,e bn sa le aratam unde gresesc poate nu isi dau seama,poate si noi gresim si nu ne suparam sa ni se atraga atentia,imi place sa glumesc toti cei ce ma cunosc stiu asta,dar toate au o limita,nu?CrazyHors a scris:Miha, eu sunt tolerant pana la un anumit punct si daca cinevs vrea racoritoare, dupa avertisment o sa-i dau cognac moka.
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum