Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderMar 31 Mar 2015, 19:28
sweety_me
Staff
nu nu...dar ar fi pacat sa nu fie mai multe femei apreciate,..doar pt ca sunt femei
Mar 31 Mar 2015, 19:38
Vizitator
Vizitator
Da kumbha, tocmai asta e oarecum datoria fiecaruia, sa aiba discernamant, sa stie sa vada atunci cand sunt in pragul unei decizii majore.
Mar 31 Mar 2015, 19:52
Kery
Membri
Nu, mesajul din poza nu spune chiar tot! In fond ce anume inseamna ca ar face "orice" sa aiba femeia respectiva? De vrut e simplu: majoritatea barbatilor vor...Si? Mai departe?
Mar 31 Mar 2015, 19:52
kumbha
Girl's
Ie grele may Cris... Yo o am p a mea...si mor cu ea de gat / de sabie vb / Daca nu esti nebun/a patologic, atunci yo ti am fost ;ori un profesr prost,ori o iubita care nu a stiut cum sa obtina doar ceea ce ai tu mai bun si mai frumos in tine Si din nou valabil ptr ambele sexe...Cris a scris:Da kumbha, tocmai asta e oarecum datoria fiecaruia, sa aiba discernamant, sa stie sa vada atunci cand sunt in pragul unei decizii majore.
Mar 31 Mar 2015, 20:02
Vizitator
Vizitator
kumbha a scris:Ie grele may Cris... Yo o am p a mea...si mor cu ea de gat / de sabie vb / Daca nu esti nebun/a patologic, atunci yo ti am fost ;ori un profesr prost,ori o iubita care nu a stiut cum sa obtina doar ceea ce ai tu mai bun si mai frumos in tine Si din nou valabil ptr ambele sexe...Cris a scris:Da kumbha, tocmai asta e oarecum datoria fiecaruia, sa aiba discernamant, sa stie sa vada atunci cand sunt in pragul unei decizii majore.
Prefer iubita...si mai putem incerca o data
Mar 31 Mar 2015, 20:06
Kery
Membri
Ce ar fi sweety sa-mi indrepti tu parerea asta "gresita"? Explica asa pe inteles cu cuvintele tale.........te rog!sweety_me a scris:iar eu spum ca ai o parere total gresita kery
Mar 31 Mar 2015, 20:09
sweety_me
Staff
Nu am e sa explic..a scris Cris ceva ..mai ss...si are mare dreptate...atat..
Mar 31 Mar 2015, 20:12
kumbha
Girl's
Cris a scris:kumbha a scris:Ie grele may Cris... Yo o am p a mea...si mor cu ea de gat / de sabie vb / Daca nu esti nebun/a patologic, atunci yo ti am fost ;ori un profesr prost,ori o iubita care nu a stiut cum sa obtina doar ceea ce ai tu mai bun si mai frumos in tine Si din nou valabil ptr ambele sexe...Cris a scris:Da kumbha, tocmai asta e oarecum datoria fiecaruia, sa aiba discernamant, sa stie sa vada atunci cand sunt in pragul unei decizii majore.
Prefer iubita...si mai putem incerca o data
Hai! :1455560159: :1455560159:
Mar 31 Mar 2015, 20:18
kumbha
Girl's
Asta e... Adica asta e...minunat am vrut sa zic, inseamna ca suntem importantiCris a scris:Wow...si daca ne barfeste lumile?
Mar 31 Mar 2015, 20:37
kumbha
Girl's
Esti ! ...pe mine nu prea vrea nimeni sa ma ...barfeasca ,si n am inteles de ce nu???Cris a scris: Oricum suntem
Mar 31 Mar 2015, 20:59
kumbha
Girl's
Da, hai,nascoceste tu unu real :1074956660:Cris a scris:Vrei sa le dam motive?
Mar 31 Mar 2015, 21:01
Vizitator
Vizitator
kumbha a scris:Da, hai,nascoceste tu unu real :1074956660:Cris a scris:Vrei sa le dam motive?
Nu umblam cu facaturi. Mergem pe chestii reale
Mar 31 Mar 2015, 21:11
kumbha
Girl's
Poi ..ne alegem cu pieile 'iritate de atata frecat'/spalat/ peteleCris a scris:Pai macar sa ne alegem si noi cu ceva, nu?
Mar 31 Mar 2015, 21:12
Vizitator
Vizitator
kumbha a scris:Poi ..ne alegem cu pieile 'iritate de atata frecat'/spalat/ peteleCris a scris:Pai macar sa ne alegem si noi cu ceva, nu?
Ma bagi in contradictii. Oscilez intre ispita si rusinica
Mar 31 Mar 2015, 22:13
kumbha
Girl's
Treaba ta ...da'yo mi pregatisem deja..scoth brite ul si vanish ul ,si la nevoie peria de sarma :1288815977:
Mar 31 Mar 2015, 22:28
kumbha
Girl's
Mihaela a scris:Aici despre ce e vb?
Despre frecarea si alungarea petelor ... Cris s a laudat ..sti tu...bla bla bla... ca mi gaseste o idee cum sa ajung cea mai cea ,barfita dintre voi toti ...si nik
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum