Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderSam 09 Mai 2015, 00:20
Kery
Membri
Asa sa faci..si lasa capuL ala de ratoi la locul lui..nu el face misto de tine! Oricum ai facut 3 mari greseli in seara asta..Din pacate nu pot sa ti le arat..si nici cal Nebun!Mihaela a scris:dony cum vezi tu in curtea altuia ceia ce nu vad alti,iar in curtea ta nu vezi,ok te-am atentionat tu ai luoat aminte,hai sa incheiem,si stai linistit ca imi port singura de grija,si stiu sa-i pun la punct pe cei ce zici tu ca ma iau la misto,cu toate ca eu nu am observat,dar am sa ma uit mai bn!Kery a scris:Si inca ceva...Mihaelita...daca te uitai cu atentie ai fi vazut ca NU AM SCRIS INTENTIONAT "..sa nu musti CAPU LA ...ratoi"!!! Am pus articolul hotarat "l" tocmai sa arat ca glumesc..La "capu' "...Altii fac misto si-si bat joc de tine fara ca tu biata de tine sa observi macar acest lucru! Daca ai priceput ACUM ce ti-am spus e bine! daca nru poti intelege INTREABA UN PRIETEN care poate... Iar daca nu ai un astfel de prieten INTELIGENT ..stai departe! De fraierii care te iau la misto fara sa realizezi acest lucru...Eu chiar nu mi-am permis acest lucru
Sam 09 Mai 2015, 00:21
Mihaela
Girl's
nu ne certam,clarificam niste lucruri.Emil a scris:cei aici???va certati in cafenea?
Sam 09 Mai 2015, 11:27
Mihaela
Girl's
poti sa mi le spui dony ca eu nu ma supar ca tine,daca gresesc sau am gresit,eu stiu sa-mi cer si scuze!
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum