Rezumarea primului mesaj :
De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Cris a scris:Mihaela a scris:mort de ras.cris nu-ți place cricul?Ratzusca a scris: DEPANATOR, REZOLVATOR' APROAPE PERFECT ...SUBSCRIU DA.
Mie? Face parte din dotare
Lamisa a scris:Ratzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De unul bun
si de ce erai așa afectat?am greșit.dar am greșit bnCris a scris:Mihaela a scris:mort de ras.cris nu-ți place cricul?Ratzusca a scris: DEPANATOR, REZOLVATOR' APROAPE PERFECT ...SUBSCRIU DA.
Mie? Face parte din dotare
Lamisa a scris:Ratzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De unul bun
Ratzusca a scris:Lamisa a scris:Ratzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De unul bun
Da ...dar cum nu prea mai exista ...Deci,Next!
Cris , nici nu mai conteaza ca ptr unii ,sunt pretexte ,ptr altii ...mai stiu yo ce.. :PPana la urma conteaza ca e ...real /adevarat/ true/Cris a scris:Ratzusca a scris:Lamisa a scris:Ratzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De unul bun
Da ...dar cum nu prea mai exista ...Deci,Next!
pretexte!
Lamisa a scris:Inseamna ca sunt o norocoasa ca l-am gasit pe barbatul cel bun
Cris a scris:Ratusco, eu stiu pe cineva careia ii plac barbatii care injura, se mai si droheaza uneori, sunt ipocriti, violenti si mahalagii. Pentru tine, aia sunt rai...dar nu pentru toate
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum