Rezumarea primului mesaj :
De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Lamisa a scris:Ati dat de dulciuri si ati uitat de barbatul perfect
ca sa fie ei perfecți.trebuie sa fim si noi.si de unde ațâța perfectiune in lumea asta?Lamisa a scris:Ce sufletiste sunteti voi, ati manca tot doar ca sa ramana ei perfecti
Mihaela a scris:ca sa fie ei perfecți.trebuie sa fim si noi.si de unde ațâța perfectiune in lumea asta?Lamisa a scris:Ce sufletiste sunteti voi, ati manca tot doar ca sa ramana ei perfecti
off cine va mai înțelege pe voi? :4077186317:Lamisa a scris:Nici mie nu imi placea dar acum am inceput sa prind drag de ea
Ratzusca a scris:mie nu mi place cearta , d' aia vreau sa fie perfect ca sa am ce i reprosa
nu pe topicul asta e împăcarea.Cris a scris:Ratzusca a scris:mie nu mi place cearta , d' aia vreau sa fie perfect ca sa am ce i reprosa
Dar sa te ''impaci'', iti place?
sweety_me a scris:Cris..esti singurul barbat de aici,...acum...daca esti perfect...nu te vad bine
Cris a scris:sweety_me a scris:Cris..esti singurul barbat de aici,...acum...daca esti perfect...nu te vad bine
Nu sunt mai singur...si eu ma vad bine ca stau pitish, n-am atata minte sa ma bag intre voi
de ce nu!nu ai jucat niciodată.jocul cere vârf?Cris a scris:Nu puteti toate deasupra
Mihaela a scris:de ce nu!nu ai jucat niciodată.jocul cere vârf?Cris a scris:Nu puteti toate deasupra
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum