De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
Ai sa vedem ...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
asta tinand cont ca , nimeni nu i perfectRatzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
Ratzusca a scris:asta tinand cont ca , nimeni nu i perfectRatzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
sweety_me a scris:Cam de 5..
Cris a scris:Ratzusca a scris:asta tinand cont ca , nimeni nu i perfectRatzusca a scris:De cati barbati ar fi nevoie ca sa facem unul singur ?
Ai sa vedem ...
Dar pe aproape se mai gaseste
Indragostita lu' mamy ....Mihaela a scris:Eu il vreau așa.simpatic.tandru .romantic.afectuos.când e cazul copilaros sa ma facă sa rad sa nu mai vreau sa plec de lângă el.grijuliu.sa ma sune des sa ma intrebe ce fac.daca am mâncat.protector.lângă el sa ma sit protejata.ocrotita.jucăuș.sa ma ia in spate .sa ne alergam.mai continui?cris da comanda ca eu aștept.a-ti observat.nu am cerut cu bani.nici nu am precizat ca il vreau deștept
Ratzusca a scris:Indragostita lu' mamy ....Mihaela a scris:Eu il vreau așa.simpatic.tandru .romantic.afectuos.când e cazul copilaros sa ma facă sa rad sa nu mai vreau sa plec de lângă el.grijuliu.sa ma sune des sa ma intrebe ce fac.daca am mâncat.protector.lângă el sa ma sit protejata.ocrotita.jucăuș.sa ma ia in spate .sa ne alergam.mai continui?cris da comanda ca eu aștept.a-ti observat.nu am cerut cu bani.nici nu am precizat ca il vreau deștept
mamy daca cric nu mi-l aduce pe ala.nu mai vb cu el.tu știi ca e doar unul si il am.si nu il amRatzusca a scris:Ratzusca a scris:Indragostita lu' mamy ....Mihaela a scris:Eu il vreau așa.simpatic.tandru .romantic.afectuos.când e cazul copilaros sa ma facă sa rad sa nu mai vreau sa plec de lângă el.grijuliu.sa ma sune des sa ma intrebe ce fac.daca am mâncat.protector.lângă el sa ma sit protejata.ocrotita.jucăuș.sa ma ia in spate .sa ne alergam.mai continui?cris da comanda ca eu aștept.a-ti observat.nu am cerut cu bani.nici nu am precizat ca il vreau deștept
Bamby...LA TINE am numarat vreo...8 . CATI SUNT DE FAPT?? CA ULTIMUL , 'JUCAUSHUL' L AM TRECUT LA ...AMUZANT
sweety_me a scris:ba pot multe...feliciteaza-ma...ca am net pe laptop...am facut rost de o antena care fura net de la 5 km...
asa ca ...acum sunt happy....
asa pot sta linistita sa ii astept pe movistaru mami lor )
Cris a scris:Evident...tu nu poti face unu bun dintr-un pluton iar eu sunt aproape perfect de la natura
am atentionat ca tableta mea scrie ce vrea ea.da tu ești.dar nu cric ci cris.deci mi-l aduci?Cris a scris:
mamy daca cric nu mi-l aduce pe ala.nu mai vb cu el.tu știi ca e doar unul si il am.si nu il am
Adica eu sunt CRIC?
mort de ras.cris nu-ți place cricul?Ratzusca a scris: DEPANATOR, REZOLVATOR' APROAPE PERFECT ...SUBSCRIU DA.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum