Rezumarea primului mesaj :
Si eo-s Cleopatra
Si eo-s Cleopatra
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sa mai spun ceva,eu inca sunt si pe cuplari,si nu am de gand sa ma retrag,dar imi face placere sa intru si pe acest site,si ca mine mai sunt si alti sigur,deci despre ce vb noi aici?Emil a scris:spionii au declarat ca acest sitee aspira tot mai multi useri de pe cuplari.acest sitee este numit republica celor refugiati.a fost luata hotararea din mai multe motive de securitate sa fie anihilat.sweety_me a scris:iti explic eu...forumul nostru...cica reprezinta o amenintare...pt mare si gigantul cuplari. Drept urmare...a fost trimis un sol...sa ni se explice ce patim...daca nu stiu ce...no...
eu nu amenint??va spun strategia dusmanului.de ce nu ma luati in gasca voastra?sweety_me a scris:wow..uite cum inca curg amenintarile
daca nu esti cine crede lumea ca esti,de ce nu dovedesti,nu e mai corect asa?sor-mea,eu sunt de 2ani pe cuplari,dar eu nu stiu cine sunt admini,si nici nu ma interesat,eu intotdeauna am intrat pt distractie,nu pt x sau y.Emil a scris:nu este adevarat.sa nu o crezi pe swety.da-mi id si ai sa ma vezi
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum