Rezumarea primului mesaj :
Si eo-s Cleopatra
Si eo-s Cleopatra
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
adica,cu ce ocazie?fiecare e liber sa faca ce vrea si sa intre unde vrea,sunt atatea site-uri nu sunteti voi singuri,si ce e rau daca poti intra si aici si pe cuplari,de ce trebuie sa fie o lupta?sweety_me a scris:iti explic eu...forumul nostru...cica reprezinta o amenintare...pt mare si gigantul cuplari. Drept urmare...a fost trimis un sol...sa ni se explice ce patim...daca nu stiu ce...no...
pup toti imi sunteti dragi,nu stiu de ce e atata rautate si invidie in lume!sweety_me a scris:pai tu esti o draguta sor-mea
14:19:41si pt cine sunteti o amenintare,pt admini celuilalt site?sunt sigura ca cine e pe acest site,sunt si dincolo,pt ca sunt unele persoane cu care ne-am acomodat si acolo.sweety_me a scris:buna intrebare....oare d ce e o lupta? de ce suntem un pericol? ca nu suntem decat o mana de oameni..care ne hizlim páci
spionii au declarat ca acest sitee aspira tot mai multi useri de pe cuplari.acest sitee este numit republica celor refugiati.a fost luata hotararea din mai multe motive de securitate sa fie anihilat.sweety_me a scris:iti explic eu...forumul nostru...cica reprezinta o amenintare...pt mare si gigantul cuplari. Drept urmare...a fost trimis un sol...sa ni se explice ce patim...daca nu stiu ce...no...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum