Rezumarea primului mesaj :
Barbatii sunt ca motanii,atunci cand se lingusesc pe langa tine,ori au nevoie de ceva,ori a facut o prostie.
Barbatii sunt ca motanii,atunci cand se lingusesc pe langa tine,ori au nevoie de ceva,ori a facut o prostie.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderpoate toate conturile de aici sunt kanee????? nu vezi ca devi paranoica?kanee intra numai pe site-uri cu renume,cred!!nu se joaca el pe aici cu 3 useri si o admina nu crezi?e pe cuplari unde tine piept la 30 de admini ...este o provocare pentru el si dragonsweety_me a scris:treaba ta ce cont iti stergi...ai grija nu stergi din greseala contul Francesca )))))))
vaiii lamisa o fi si suparacioasasweety_me a scris:de ce o subestimezi pe Lamisa?
treaba ta...asta e ca o jignire ce i-o aduci
mai eu nu stiu cce sa mai cred,daca nu esti tu kane,atunci spunei sa vina si el aici ca ne imultim si noiEmil a scris:poate toate conturile de aici sunt kanee????? nu vezi ca devi paranoica?kanee intra numai pe site-uri cu renume,cred!!nu se joaca el pe aici cu 3 useri si o admina nu crezi?e pe cuplari un se tine piept la 30 de admini ...este o provocare pentru el si dragonsweety_me a scris:treaba ta ce cont iti stergi...ai grija nu stergi din greseala contul Francesca )))))))
sor-mea nu va mai certati,ce mai conteaza cine e,cati sunt care nu ii stim,ce conteaza un nume,hai sa fim sincere,daca era altul in locului,la cat a fost luoat peste picior,se purta urat,el totusi are bune maniere.sweety_me a scris:ti-l trimit pe neo )
atunci spioni nu are de cat sa spuna pe cuplari,ca aici facem ce vrem fara sa fim trasi la raspunderesweety_me a scris:pai tocmai...ca daca eram rea...il banam de mult....
dar aici nu se practica banarea decat in cazuri extreme..
cum il stiam eu pe kane de pe cuplari,nu-mi trecea prin cap ca poate fi rautacios,ce nu inteleg eu,de ce nu poate intra pe amandou site-uri fara probleme?sweety_me a scris:pai acum intelegi ce ziceam? stim toti adminii cine ...il lasam sa se joace...ieri a venit ba chiar si cu amenintari....in continuare este lasat sa se joace....rabdarea mea..are si ea o limita...totusi....
cand a fost banat pe cuplari...a venit aici ...pe vechiul in de in de...si a fost primit bine...acum...vine si face magarii...oare cata rabdare pot sa am si eu?
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum