Barbatii sunt ca motanii,atunci cand se lingusesc pe langa tine,ori au nevoie de ceva,ori a facut o prostie.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderJoi 05 Mar 2015, 12:47
Emil
Membri
Mihaela a scris:Barbatii sunt ca motanii,atunci cand se lingusesc pe langa tine,ori au nevoie de ceva,ori a facut o prostie.
Joi 05 Mar 2015, 12:49
Mihaela
Girl's
cine pe cine fugareste,ca nu prea inteleg?Emil a scris:Mihaela a scris:Barbatii sunt ca motanii,atunci cand se lingusesc pe langa tine,ori au nevoie de ceva,ori a facut o prostie.
Joi 05 Mar 2015, 12:55
Mihaela
Girl's
eu nu stiu cine e prea puternicul :Emil a scris:kanee pe preaputernicul sau invers
Joi 05 Mar 2015, 12:55
Emil
Membri
ce kanee?ce mars?admin te rog sa iei masuri swety ma abuzeaza si nu interviiii?sweety_me a scris:neo zice la kanee: mars
Joi 05 Mar 2015, 12:57
Mihaela
Girl's
sa inteleg,ca ai o obsesie cu ghidul meu?Emil a scris:neo neo neo!!te invoc prin magie wyka
Joi 05 Mar 2015, 12:59
Emil
Membri
vai?rusinica!!ma iei drept obsedat?eu inginer de profesie??Mihaela a scris:sa inteleg,ca ai o obsesie cu ghidul meu?Emil a scris:neo neo neo!!te invoc prin magie wyka
Joi 05 Mar 2015, 13:02
Mihaela
Girl's
stii nu as vrea sa imi pierd ghidul,nu m-as descurca fara el,vad ca lumea pe aici te crede kane,si observ ca te deranjeaza lucrul asta,de ce nu dai cartile pe fata?asa ar fi toatalumea impacata.Emil a scris:vai?rusinica!!ma iei drept obsedat?eu inginer de profesie??Mihaela a scris:sa inteleg,ca ai o obsesie cu ghidul meu?Emil a scris:neo neo neo!!te invoc prin magie wyka
Joi 05 Mar 2015, 13:05
Emil
Membri
cum pot sa te mint?jur pe site-ul cuplari!!sa-l arda focul sa se topeasca cum se topeste lumanarea!!asa sa se intample.daca te mint.Vrei sa auda kanee ca ma dau drept el pe aici????
Joi 05 Mar 2015, 13:07
Mihaela
Girl's
pe mn nu ma intereseaza cine esti,sincer,nu sunt curioasa.Emil a scris:cum pot sa te mint?jur pe site-ul cuplari!!sa-l arda focul sa se topeasca cum se topeste lumanarea!!asa sa se intample.daca te mint.Vrei sa auda kanee ca ma dau drept el pe aici????
Joi 05 Mar 2015, 14:12
Neo
Membri
asa e mai ales ca femeia nu se da bine niciodata : ))))
a mea si toarce cand se gudura : )))
Joi 05 Mar 2015, 15:22
Mihaela
Girl's
pt linistea celorlaltiEmil a scris:de ce ma mai deranjezi cu intrebari atunci daca nu esti curioasa???
Joi 05 Mar 2015, 15:25
sweety_me
Staff
dar sor´mea..noi suntem tranqui...si si stim cine e ...e kanee
nu pot dezvaluii cum l-am prins....ne place ca inca se preface...ne amuza
Joi 05 Mar 2015, 15:28
Mihaela
Girl's
femeile au alta tactica cand vor ceva,si noi nu facem prostii niciodataNeo a scris:asa e mai ales ca femeia nu se da bine niciodata : ))))
Joi 05 Mar 2015, 15:30
Mihaela
Girl's
sa inteleg ca l- ati prins cu mata in sac?sweety_me a scris:dar sor´mea..noi suntem tranqui...si si stim cine e ...e kanee
Joi 05 Mar 2015, 15:41
Mihaela
Girl's
el stie ca eu nu sunt curioasa,kane gata ai fost prins,i-ati dragonul si treci in fatasweety_me a scris:sor´ mea...da lui nnu ii spune )
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum