Rezumarea primului mesaj :
:2210319368:
:2210319368:
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Por favor, faça o login para responderApollonia a scris:toate prajiturile care le fac sunt preferatele mele! mai ales acum, cand nu pot manca :4077186317:
vezi ca alea sunt dulci dar te duceBlack Widow a scris:Bomboane cu whisky
Mihaela a scris:vezi ca alea sunt dulci dar te duceBlack Widow a scris:Bomboane cu whisky
Cris a scris:Pai tu mananci sau bei?
:1074956660:Black Widow a scris:Cris a scris:Pai tu mananci sau bei?
Mananc si beau. Dupa masa, un pahar cu tarie, sanatoasa )
eu vreau o amandina te rogEmil a scris:cine vrea sa i fac cinste cu o prajitura?
ce favor imi faci pentru o amandina???sweety_me a scris:eu vreau o amandina te rogEmil a scris:cine vrea sa i fac cinste cu o prajitura?
sti ca am neamuri in sibiu nu??verisori :1074956660: poate chiar am sa ti fac o vizita sa vad cum papi amandinasweety_me a scris:nu ajunge favorul ca ies cu tine la o praji?
nu mai apare sa suparat pe noi.asa-i că-i simti lipsa!?Emil a scris:neo neo neo!!am strigat de 3 ori..trebuie sa apara nuuuu???? :1074956660:
nu mai apare sa suparat pe noi.asa-i că-i simti lipsa!?Emil a scris:neo neo neo!!am strigat de 3 ori..trebuie sa apara nuuuu???? :1074956660:
Emil a scris:neo neo neo!!am strigat de 3 ori..trebuie sa apara nuuuu???? :1074956660:
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum